X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

PCOS a OVARIN

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, brałyście kiedykolwiek Ovarin ?
    Po jakim czasie Wam pomógł zajść w ciążę?

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szczerzę mogę Ovarin polecić ! Przyjmuję od 2 miesięcy…libido wzrosło gigantycznie, śluz płodny zaczyna się już zaraz po miesiączce, samopoczucie również super i nie dokucza mi tak PMS. Kuracja 30 dniowa kosztuje około 45zł ale warto ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 18:17

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ