X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Poznań, Menopur - zabrakło mi 40ml
Odpowiedz

Poznań, Menopur - zabrakło mi 40ml

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicja Ko. Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2023, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Może ktoras z Was ma koncowke Menopuru? Zabrakło mi kilka kropel, a refundacji brak. [email protected]

• Eve83 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2023, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2023, 17:01

• Alicja Ko. Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2023, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve83 wrote:
    Mam jeszcze w lodówce Menopur, który został po stymulacji. Na ulotce jest napisane, że po otwarciu ważny przez 28 dni, rozrabiałam go 11.06. Tylko, że jestem z woj. śląskiego.
    A może mi Pani wysłać? Nie szkodzi, że rozdrobiony. [email protected] - łatwiejszy kontakt

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ