X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Poznań, Menopur - zabrakło mi 40ml
Odpowiedz

Poznań, Menopur - zabrakło mi 40ml

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicja Ko. Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2023, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Może ktoras z Was ma koncowke Menopuru? Zabrakło mi kilka kropel, a refundacji brak. [email protected]

• Eve83 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2023, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2023, 17:01

• Alicja Ko. Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2023, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve83 wrote:
    Mam jeszcze w lodówce Menopur, który został po stymulacji. Na ulotce jest napisane, że po otwarciu ważny przez 28 dni, rozrabiałam go 11.06. Tylko, że jestem z woj. śląskiego.
    A może mi Pani wysłać? Nie szkodzi, że rozdrobiony. [email protected] - łatwiejszy kontakt

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ