X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pramed Szczecin
Odpowiedz

Pramed Szczecin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka33 Nowa

Wysłany: 12 lutego 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, drogie Panie czy korzystałyście może z usług przychodni Pramed? Chodzi o ginekologa i usg.
    Strona https://pramed.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 11:08

Ania ze Szczecina :)
  • LittleGirlBlue Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) ja korzystalam, z ginekologow polecam dr Nowickiego chociaz chodzilam na wizyty raczej profilaktyczne i po tabletki anty, ale np skutecznie wyleczyl mi nadzerke i kilka infekcji a przy tym jest mily, wesoly i wydaje sie kompetentny.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ