Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Prolutex sprzedam :)
Odpowiedz

Prolutex sprzedam :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Miła27 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2025, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania 2 opakowania prolutexu plus dorzucę kilka ampułek gratis i igły,które mi zostały. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu mailowego [email protected]

• Miła27 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2025, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😊

• Jagodziankaa1994 Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2025, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miła27 wrote:
    Mam do sprzedania 2 opakowania prolutexu plus dorzucę kilka ampułek gratis i igły,które mi zostały. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu mailowego [email protected]

Dodałam do przyjaciółek ❤️

Starania od 09.2023
    Klinika od 05.2025

Ja 30l.- hiperprolaktynemia i nadczynność tarczycy-wyregulowane (Thyrosan i Dostinex)
    jajowody drożne

Mąż 25l.-badania nasienia ok, poza morfologią 1%

22.08.2025 - I IUI ❌
    09.09-kwalifikacja do IVF
    19.09-Punkcja 💉 20🥚, 18 MII, 7❄️

12.11.2025 transfer blastki 5.1.1 ✅
    5dpt beta Hcg 9,33
    7dpt beta Hcg 29,90
    9dpt beta Hcg 109,00
    12dpt beta Hcg 683,20
    15dpt beta Hcg 2760,00

1 USG - 5tc+2 GS,YS✅
    2 USG - 7tc+3 jest serduszko ❤️😍 ✅
    3 USG - 10tc+4 CRL 3,77 ❤️-177 ✅
    1 prenatalne - 13tc 22.01.2025 ✅

FeliaTest ZDROWA DZIEWCZYNKA 😍
  • Fuksjowa Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2025, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W razie potrzeby również mam 1 x zamknięte opakowanie Prolutex 25mg, 16/04/2027. Do tego mogę dać zestaw igieł i strzykawki. 200 zł + KW ( w aptece kosztował 240zl)

• Miła27 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2025, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodziankaa1994 wrote:
    Dodałam do przyjaciółek ❤️
    Ok juz piszę 😊 też wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek,bo Twojego nie widziałam 😊 zaakceptuj jeśli możesz , a jeśli nie widzisz napisz maila 😃

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2025, 21:23

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ