X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Psycholog -Kraków
Odpowiedz

Psycholog -Kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MalaMiMi Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2024, 23:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaMiMi wrote:
    Macie może godnego polecenia psychologa w Krakowie? Czuje, że sama już nie poradzę sobie z problemem.

Czy na taką sesje idzie się razem z mężem? Czu osobno ?

Dziękuję!
    Hej :)
    Mogę Ci polecić osobę w wiadomości prywatnej. Ona prowadzi sesje indywidualnej, nie par. Jeśli szukasz pomocy dla małżeństw, to niestety nie pomogę

MalaMiMi lubi tę wiadomość

• MalaMiMi Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Hej :)
    Mogę Ci polecić osobę w wiadomości prywatnej. Ona prowadzi sesje indywidualnej, nie par. Jeśli szukasz pomocy dla małżeństw, to niestety nie pomogę

Jeśli byś mogla to będę bardzo wdzięczna🙂

Wyślę zaproszenie do przyjaciółek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2023, 08:36

Selina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam Ci wiadomość :)

MalaMiMi lubi tę wiadomość

• silesia Debiutantka

Wysłany: 5 marca 2024, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam sprawdzić profile psychologów na stronie https://psychologuj.pl/specjalisci/psycholog_krakow-c6094802

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2024, 18:49

• TOM10 Nowa

Wysłany: 14 grudnia 2024, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Centrum Psychoterapii Sumus, jestem cały czas w terapii u Pani Kingi, zdiagnozowano u mnie zaburzenia lękowe, bardzo mi te spotkania pomogły. https://centrum-psychoterapii-sumus.pl/kinga-zych/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ