Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Realizacja recepty z Reprofit w Polsce
Odpowiedz

Realizacja recepty z Reprofit w Polsce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kroatoan Debiutantka

Wysłany: 15 kwietnia, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Orientuje się ktoś jak w Polsce można zrealizować recepte z kliniki Reprofit ?

Z tego co wiem to nie jest to powszechna praktyka u ginekologów

• Hania2010 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroatoan wrote:
    Cześć,

Orientuje się ktoś jak w Polsce można zrealizować recepte z kliniki Reprofit ?

Z tego co wiem to nie jest to powszechna praktyka u ginekologów

To zależy co masz na recepcie
    Napewno musisz mieć orginalna receptę jak była mi od nich potrzebna recepta dosyłali poczta bo inaczej żadna apteka jej nie zrealizuje i część aptek nie zrealizuje też recepty na ovitrelle

• Cara Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papierową receptę normalnie realizowałam w polskiej aptece, chociaż pani w okiebku noe wiedzia, jak ma mi sprzedać;) ale sie udało. Natomiast jak masz skan to musisz iść do ginekologa, ktory wystawi Ci na te leki polską receptę (na kod).

• Mery0211 Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również bez problemu realizowałam papierową receptę w aptece

Start In Vitro od 2022
    2 kliniki w Polsce teraz Czechy, podchodzimy do AK ze względu na wiek,4 dawczynie ,9 transferów
    6x poronienie 5-6 tydz raz tylko widziałam serduszko
    Jestem pod opieką dr.Jarosz
    26.05-10 transfer
    5dpt ⏸️,6dpt 20,8,8dpt 90.5,10dpt 179,13dpt 310,14dpt 374,16dpt 877,18dpt 1591,20dpt 2970,24dpt❤️
    7t4d 💗 12,2 mm człowieka
    10t1d 💗 3,5 cm
    10t4d Felia test ⏳
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ