SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Realizacja recepty z Reprofit w Polsce
Odpowiedz

Realizacja recepty z Reprofit w Polsce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kroatoan Debiutantka

Wysłany: 15 kwietnia, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Orientuje się ktoś jak w Polsce można zrealizować recepte z kliniki Reprofit ?

Z tego co wiem to nie jest to powszechna praktyka u ginekologów

• Hania2010 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroatoan wrote:
    Cześć,

Orientuje się ktoś jak w Polsce można zrealizować recepte z kliniki Reprofit ?

Z tego co wiem to nie jest to powszechna praktyka u ginekologów

To zależy co masz na recepcie
    Napewno musisz mieć orginalna receptę jak była mi od nich potrzebna recepta dosyłali poczta bo inaczej żadna apteka jej nie zrealizuje i część aptek nie zrealizuje też recepty na ovitrelle

• Cara Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papierową receptę normalnie realizowałam w polskiej aptece, chociaż pani w okiebku noe wiedzia, jak ma mi sprzedać;) ale sie udało. Natomiast jak masz skan to musisz iść do ginekologa, ktory wystawi Ci na te leki polską receptę (na kod).

• Mery0211 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również bez problemu realizowałam papierową receptę w aptece

Start In Vitro od 2022
    2 kliniki w Polsce teraz Czechy, podchodzimy do AK ze względu na wiek,4 dawczynie ,9 transferów
    6x poronienie 5-6 tydz raz tylko widziałam serduszko
    Jestem pod opieką dr.Jarosz
    26.05-10 transfer
    5dpt ⏸️,6dpt 20,8,8dpt 90.5,10dpt 179,13dpt 310,14dpt 374,16dpt 877,18dpt 1591,20dpt 2970,24dpt❤️
    7t4d 💗 12,2 mm człowieka
    10t1d 💗 3,5 cm
    10t4d Felia test, zdrowa dziewczynka 🩷
    12+1 prenatalne, 51mm zdrowej dzidzi 🩷
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ