Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Realizacja recepty z Reprofit w Polsce
Odpowiedz

Realizacja recepty z Reprofit w Polsce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kroatoan Debiutantka

Wysłany: 15 kwietnia, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Orientuje się ktoś jak w Polsce można zrealizować recepte z kliniki Reprofit ?

Z tego co wiem to nie jest to powszechna praktyka u ginekologów

• Hania2010 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroatoan wrote:
    Cześć,

Orientuje się ktoś jak w Polsce można zrealizować recepte z kliniki Reprofit ?

Z tego co wiem to nie jest to powszechna praktyka u ginekologów

To zależy co masz na recepcie
    Napewno musisz mieć orginalna receptę jak była mi od nich potrzebna recepta dosyłali poczta bo inaczej żadna apteka jej nie zrealizuje i część aptek nie zrealizuje też recepty na ovitrelle

• Cara Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papierową receptę normalnie realizowałam w polskiej aptece, chociaż pani w okiebku noe wiedzia, jak ma mi sprzedać;) ale sie udało. Natomiast jak masz skan to musisz iść do ginekologa, ktory wystawi Ci na te leki polską receptę (na kod).

• Mery0211 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również bez problemu realizowałam papierową receptę w aptece

Start In Vitro od 2022
    2 kliniki w Polsce teraz Czechy, podchodzimy do AK ze względu na wiek,4 dawczynie ,9 transferów
    6x poronienie 5-6 tydz raz tylko widziałam serduszko
    Jestem pod opieką dr.Jarosz
    26.05-10 transfer
    5dpt ⏸️,6dpt 20,8,8dpt 90.5,10dpt 179,13dpt 310,14dpt 374,16dpt 877,18dpt 1591,20dpt 2970,24dpt❤️
    7t4d 💗 12,2 mm człowieka
    10t1d 💗 3,5 cm
    10t4d Felia test, zdrowa dziewczynka 🩷
    12+1 prenatalne, 51mm zdrowej dzidzi 🩷
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ