X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną selektywne hsg w lublinie
Odpowiedz

selektywne hsg w lublinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • azibomba Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PROSZE O POMOC
    interesuja mnie wszystkie info odnośnie selektywnego hsg w lublinie, jakie badanie trzeba miec gdzie udać sie ze skierowaniem jak to wyglada po koleji od czego zacząc itp chcialbym byc gotowa zeby nie jezdzic po kilka razy za brakujacymi dokumentami jestem z poza lublina

zwykle hsg zrobione z trzy lata temu wykazalo drozne jajowody
    laparoskopia w rzeszowie wykazala jeden niedrozny
    mąz dodatkowo ma stwierdzona słaba ruchliwość
    badanie sa sprzed dwuch trzech lat bo musialam psychicznie odpoczac

• -karola12- Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już był podobny wątek - poszukaj tytułu sHSG i udraznianie jajowodów. Tam znajdziesz informacje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ