X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną selektywne hsg w lublinie
Odpowiedz

selektywne hsg w lublinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • azibomba Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PROSZE O POMOC
    interesuja mnie wszystkie info odnośnie selektywnego hsg w lublinie, jakie badanie trzeba miec gdzie udać sie ze skierowaniem jak to wyglada po koleji od czego zacząc itp chcialbym byc gotowa zeby nie jezdzic po kilka razy za brakujacymi dokumentami jestem z poza lublina

zwykle hsg zrobione z trzy lata temu wykazalo drozne jajowody
    laparoskopia w rzeszowie wykazala jeden niedrozny
    mąz dodatkowo ma stwierdzona słaba ruchliwość
    badanie sa sprzed dwuch trzech lat bo musialam psychicznie odpoczac

• -karola12- Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już był podobny wątek - poszukaj tytułu sHSG i udraznianie jajowodów. Tam znajdziesz informacje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ