X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną selektywne hsg w lublinie
Odpowiedz

selektywne hsg w lublinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • azibomba Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PROSZE O POMOC
    interesuja mnie wszystkie info odnośnie selektywnego hsg w lublinie, jakie badanie trzeba miec gdzie udać sie ze skierowaniem jak to wyglada po koleji od czego zacząc itp chcialbym byc gotowa zeby nie jezdzic po kilka razy za brakujacymi dokumentami jestem z poza lublina

zwykle hsg zrobione z trzy lata temu wykazalo drozne jajowody
    laparoskopia w rzeszowie wykazala jeden niedrozny
    mąz dodatkowo ma stwierdzona słaba ruchliwość
    badanie sa sprzed dwuch trzech lat bo musialam psychicznie odpoczac

• -karola12- Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już był podobny wątek - poszukaj tytułu sHSG i udraznianie jajowodów. Tam znajdziesz informacje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ