Starania Holandia
-
Są tu jakieś szaraczki które próbują za grabiącą a dokładniej w Holandi zajść w ciąże ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2021, 18:49
Start 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…
🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
🔺KIR : Bx
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)
Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺
3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰 -
Założyłam ten wątek dlatego ze planujemy z mężem wyjechać jak narazie do Holandi już po ślubie mieliśmy jechać za granice ale nas zatrzymało leczenie w Polsce ale już jestem tak tym wszystkim zmęczona a pieniądze są na leczenie potrzebne ...
chciałam się dowiedzieć jak to wyglada jakbym zaczęła starać się tam i jak w ogóle się dostac do lekarza który by pomógł w staraniachStart 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…
🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
🔺KIR : Bx
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)
Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺
3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰 -
Nadzieja28 wrote:Założyłam ten wątek dlatego ze planujemy z mężem wyjechać jak narazie do Holandi już po ślubie mieliśmy jechać za granice ale nas zatrzymało leczenie w Polsce ale już jestem tak tym wszystkim zmęczona a pieniądze są na leczenie potrzebne ...
chciałam się dowiedzieć jak to wyglada jakbym zaczęła starać się tam i jak w ogóle się dostac do lekarza który by pomógł w staraniach
Hej ja z wlasnego doswiadczenia powiem ci ze po pierwsze nalezy poszukac dobrej ubespieczalni ja bylam w DSW i musialam miec pakiet rozszezony. I zeby pokryli in vitro musialam miec rok placenia ubespieczenoa u nich w firmie. Ale moze w innej bedz mieli inne opcje nie wiem juz nie miaszkam 2 lata. Tam wszystko sie zmienia. Najlepiej ksiegowa znalesc ktora przeczyta oferty pod tym kontem. Po 2 musisz znalesc sobie lekarza rodzinnego i od niego dostajesz skierowanie do ginekologa ktory w holandii znajduje sie w szpitalu. Potem tam idziesz i mowisz ze starasz sie np 2 lata i nic. Oni robia wywiad wszystkie badania tobie i mezowi. Potem decyduja co bedzie lepsze czy onsyminacja czy on vitro. To tak w wielkim skrucie. Wiem ze w Dordrechcie jest ginekolog ktora mowi po polsku troche. Polecam wziasc najnisze ryzyko wlasne. -
Jak to aktualnie wygląda w Holandii? Czy zapewniane jest jakieś wsparcie?
Mam klepnięte busy do Holandii - https://www.holandia.busy.travel
Czego się spodziewać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2024, 13:22
-
sanda wrote:Jak to aktualnie wygląda w Holandii? Czy zapewniane jest jakieś wsparcie?
Hej Sanda, jakie wsparcie masz dokładnie na myśli? To wtedy może mogłabym coś więcej odpowiedzieć -