Test owulacyjny- potrzebna porada...
-
nick nieaktualny
-
Zgredku ja stosuje i wychodzą na + mam tez monitoringi w tych samych dniach co pozytywne testy i niestety nie pokrywają sie. Mam pco i pomimo tego ze test pozytywny to pecherzyka dominującego brak, owulacji brak...W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.

-
nick nieaktualny
-
Fajnie by było jakbys udostepnila swój wykres. Ja osobiście polecam te testy z Allegro http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-50szt-3-ciazowe-gratis-i4742333795.html Jest możliwość wybrania mniejszej ilości sztuk testów. Od kiedy należy testować zależne jest od dni Twojego cyklu. (informacja w podanym linku)Zgredek wrote:Witam, chciałabym zacząć stosować testy na owulację. Podpwoedzcie kiedy, jakie itp. Każda informacja ważna...
I najważniejsze:
- zakup pojemnik na mocz (apteka)
- 2 godziny przed wykonaniem testu nie pic płynów (dotyczy to również zup)
- kończysz testowanie, gdy jest pozytywny ( na teście pojawią się dwie TAKIE SAME kreski bądź gdy jedna jest ciemniejsza.) -
nick nieaktualny
-
Jak jest promocja to 20,00 pln, ja nie kupowałam na allegro bo zawsze miałam nadzieję,że już mi nie będą potrzebne i jedno opakowanie z rossmanna wystarczy. I tak od kilku mscy ...

"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-