X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Test płodności afrodyta
Odpowiedz

Test płodności afrodyta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • julita25 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do dziewczyn które go używały? Czy warto w niego inwestować??? Mam nie regularne cykle i na paskowe testy wydaje majątek.

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś też się nad nim zastanawiałam, ale kiedy więcej zaczęłam czytać na jego temat zrezygnowałam. Moim zdaniem jest niedokładny, wystawia błędne diagnozy u niektórych osób, bywa też problematyczny w użyciu. Dużo bardziej ufam testom owulacyjnym, jak będę mogła się już starać chcę iść na monitoring, bo nic nie daje pewniejszego obrazu :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • asioczek86 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzieś jest tu na owu temat o tym testerze. miałam go, ale nie okazał się pomocny. u mnie nie wychodziły paprotki. mimo wszystko dużo osób go poleca. może więc jeśli testy owu ci wychodzą to i tam będziesz coś widzieć. decyzja należy do ciebie ;)

8.03.2015- mama Aniołka (8/9tc)
    28.04.2016 IGA <3 3400g i 57 cm szczęścia :)
    17.12.2018 ADAM <3

atdci09ken4tz24o.png

o148zbmhik1ekq2b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ten test kompletnie się nie sprawdził. Bardzo trudno odczytać wynik.
    Nie polecam...

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam go od jakis dwóch lat. I ani razu nie dał obrazu paproci. Pokazuje jakby owulacji wogole nie było. Teraz to moze juz nie działa po takim czasie. Ale od początku mi pokazywał taki sam obraz w każdym dniu cyklu.

• Inkaa Znajoma

Wysłany: 23 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie polecam .... nic mi nie pokazywał, moim zdaniem strata pieniędzy. :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ