X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Testowanie po Zivafert
Odpowiedz

Testowanie po Zivafert

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marysia-91 Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć . Czy któraś z was miała zastrzyk Zivafert? Ja miałam podany 9 dni temu . Zrobiłam test i jest blada kreseczka , ale słyszałam że do 10 dni może dać fałszywy wynik . Trochę mnie to stresuje bo zrobiłam sobie już nadzieję 😔

.
  • Miminikna Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rożnie zivafert i ovitrelle się utrzymują.
    Zdarzało mi się, że w 8-9 dniu po zastrzyku test był już bielutki, ale jednego razu w w 12. dniu po zastrzyku miałam cień cienia na teście.

Październik 2024 - startujemy z IV
    17.10.2024 punkcja - ❄️❄️❄️
    06.01.2025 transfer 4.1.2, beta<0.2 :(
    08.03.2025 transfer 3.2.2
    5 dpt beta 6,7 ⏸️
    9 dpt beta 105
    11 dpt beta 306
    13 dpt beta 882
    16 dpt beta 4198
    18 dpt p. ciążowy + żółkowy, cień zarodka <3
    10+2 CRL 3,59cm, serduszko bije <3 170
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ