X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Testowanie po Zivafert
Odpowiedz

Testowanie po Zivafert

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marysia-91 Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć . Czy któraś z was miała zastrzyk Zivafert? Ja miałam podany 9 dni temu . Zrobiłam test i jest blada kreseczka , ale słyszałam że do 10 dni może dać fałszywy wynik . Trochę mnie to stresuje bo zrobiłam sobie już nadzieję 😔

• Miminikna Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rożnie zivafert i ovitrelle się utrzymują.
    Zdarzało mi się, że w 8-9 dniu po zastrzyku test był już bielutki, ale jednego razu w w 12. dniu po zastrzyku miałam cień cienia na teście.

Ona: 33 lata
    AMH 1.8
    przeciwciała, hormony ok
    jajowody drożne
    krzywa cukrowa, insulinowa ok

On: 39 lat
    wyniki nasienia ok poza morfologią (0%->4%->3%)
    fragmentacja 14%

Starania od sierpnia 2022 r.

3 x IUI ❌❌❌

Październik 2024 - startujemy z IV
    17.10.2024 punkcja - ❄️❄️❄️
    06.01.2025 transfer, beta<0.2 :(
    luty 2025 - druga runda
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ