Tfp Fertility / Macierzyństwo Kraków In Vitro
-
W 2023r miałam u nich jedną próbę i najgorszy wynik z wszystkich stymulacji (a było ich już 4). Myślę, że ogarniają te "łatwiejsze" przypadki.
Janka1670 lubi tę wiadomość
5 lat starań + 3 leczenia
Ona, 33l 👩🏼
niedoczynność tarczycy ✔ wyleczona infekcja ✔ wyleczona Ureaplasma ✔ drożność ✔
histeroskopia (2 polipy) ✔ podejrzenie CMV > zafałszowane wyniki ✔ CD138 ✔
krzywa cukrowa ✔ IO✔ kir AA ❌
Letrox75, wit.D, kw foliowy
On, 35l 🤵
morfologia 1%>1%>0%>3%
HBA 56%>12%>83% ✔ DFI 8,7% ✔ HDS 30,07% ❌
kariotypy ✔
2 x IUI 02/03.23 > 👎
06.23: I ivf: Menopur 75 + Ovaleap 225 + Orgalutran + Zivafert 5000 + Gonapeptyl Daily > 10dc punkcja > 8 komórek, 6 MII, 6 zapłodnionych > 3 doba średnia jakość > 5 doba👎
07.23: zmiana kliniki > II ivf > Bemfola + Ganirelix + Ovi > 5 komórek > 1 zapłodniona > 1 doba 👎
10.23 > zmiana na EF > III ivf > Elonva + Meriofert + Provera > 14 dc punkcja > ❄️❄️❄️ > 👎
06.24 > zmiana kliniki > IV ivf > ❄️PGTa ✔
histero nr 2 > przewlekły stan zapalny...
"Nigdy nie rezygnuj z tego, o czym nie możesz przestać myśleć nawet na jeden dzień." -
Moja przyjaciółka jest po udanym in vitro w Macierzyństwie ❤️ była u dr Rajsa. Idąc za jej doświadczeniem, a ma za sobą leczenie w innej klinice w KRK (nazwy nie pamiętam), planuję leczenie w klinice Macierzyństwo. Szukam także opinii o lekarzach, może macie swoje rekomendacje? Czytałam dobre opinie o dr Kolawie, Olszak- Wąsik i wspomnianym już dr Rajs... Podczas leczenia wiem, że była zadowolona nie tylko z lekarza, ale z kontaktu z embriologami, na bieżąco była informowana o tym, jak rozwijają się zarodki, to były mocne chwile i wiem że czuła się zaopiekowana. Czekam na Wasze opinie, pozdrawiam wszystkich!
-