X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Tfp Fertility / Macierzyństwo Kraków In Vitro
Odpowiedz

Tfp Fertility / Macierzyństwo Kraków In Vitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Janka1670 Nowa

Wysłany: 17 października 2024, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok 2024, czy udało się komuś in vitro i którego lekarza polecacie?

anna_wiktoria lubi tę wiadomość

• KasiaBe Autorytet

Wysłany: 18 października 2024, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 2023r miałam u nich jedną próbę i najgorszy wynik z wszystkich stymulacji (a było ich już 4). Myślę, że ogarniają te "łatwiejsze" przypadki.

Janka1670 lubi tę wiadomość

5 lat starań +3 leczenia
    Ona 33l 👩🏼
    niedoczynność tarczycy✔wyleczona Ureaplasma✔drożność✔histeroskopia (2 polipy)✔podejrzenie CMV>zafałszowane wyniki✔CD138 ✔krzywa cukrowa✔IO✔kir AA❌kariotypy✔ Letrox75, wit.D, kw foliowy
    On 35l 🤵
    morfologia 1>1>0>3%❌HBA 56>12>83%✔DFI 8,7%✔HDS 30,07%❌

2xIUI 02/03.23>👎
    06.23 I ivf: Menopur+Ovaleap+Orgalutran+Zivafert +Gonapeptyl Daily>8 komórek, 6 MII, 6 zapłodnionych>5 doba👎
    07.23 zmiana kliniki>II ivf>Bemfola+Ganirelix+Ovi>5 komórek>1 zapłodniona>1 doba👎
    10.23>zmiana na EF>III ivf>Elonva+Meriofert+Provera>❄️❄️❄️>2x👎>1x degeneracja👎
    06.24>zmiana kliniki>IV ivf>❄️PGTa✔histero nr 2, stan zapalny❌
    >transfer24.12>acard,neoparin,prolutex,prograf,cyclogest,besins,magne B6>jest❤️

"Nigdy nie rezygnuj z tego, o czym nie możesz przestać myśleć nawet na jeden dzień."
    preg.png
  • anna_wiktoria Nowa

Wysłany: 28 października 2024, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciółka jest po udanym in vitro w Macierzyństwie ❤️ była u dr Rajsa. Idąc za jej doświadczeniem, a ma za sobą leczenie w innej klinice w KRK (nazwy nie pamiętam), planuję leczenie w klinice Macierzyństwo. Szukam także opinii o lekarzach, może macie swoje rekomendacje? Czytałam dobre opinie o dr Kolawie, Olszak- Wąsik i wspomnianym już dr Rajs... Podczas leczenia wiem, że była zadowolona nie tylko z lekarza, ale z kontaktu z embriologami, na bieżąco była informowana o tym, jak rozwijają się zarodki, to były mocne chwile i wiem że czuła się zaopiekowana. Czekam na Wasze opinie, pozdrawiam wszystkich!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ