X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wielkość pęchęrzyków podczas stymulacji
Odpowiedz

Wielkość pęchęrzyków podczas stymulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia DRP Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Jestem na gonapeptylu, menopurze i puregonie. W 10 dc miałam pęchęrzyki ok. 8, 11 i 14 mm. Jak to było u Was? Lekarka mówi, że lewy jajnik słabiej reaguje, prawy ok. Możecie podzielić się doświadczeniami? Pickup chyba w poniedziałek...

• Krąsi Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bemfola od 2dc dawka 125 jednostek, orgarutlan od 6 dc. W 6 dc - 9 pęcherzyków, 5 w prawym, 4 w lewym, wielkość od 9 - 15 mm.

ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
    musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;

on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
    leniwiec, przyparty do muru - walczy;

1. ICSI - nieudane;
    2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2019, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 10dc mialam 8 pecherzykow 17-22mm, punkcja byla w 12dc. Efekt slaby i podobno lepiej jak wolniej rosna a nie wystrzeliwuja jak moje;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ