X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wielkość pęchęrzyków podczas stymulacji
Odpowiedz

Wielkość pęchęrzyków podczas stymulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia DRP Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Jestem na gonapeptylu, menopurze i puregonie. W 10 dc miałam pęchęrzyki ok. 8, 11 i 14 mm. Jak to było u Was? Lekarka mówi, że lewy jajnik słabiej reaguje, prawy ok. Możecie podzielić się doświadczeniami? Pickup chyba w poniedziałek...

• Krąsi Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bemfola od 2dc dawka 125 jednostek, orgarutlan od 6 dc. W 6 dc - 9 pęcherzyków, 5 w prawym, 4 w lewym, wielkość od 9 - 15 mm.

Muszę mieć plan działania.

1. ICSI - nieudane;
    2. a. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka :)
    b. 08.02.2025 nieudany transfer 5.1.1. tęsknię i kocham
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2019, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 10dc mialam 8 pecherzykow 17-22mm, punkcja byla w 12dc. Efekt slaby i podobno lepiej jak wolniej rosna a nie wystrzeliwuja jak moje;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ