X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wynik beta HCG
Odpowiedz

Wynik beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,

Czy wg Waszej wiedzy, test beta HCG wykonany 10 dni po owulacji (pęknięcie pęcherzyka potwierdzone monitoringiem) będzie wiarygodny? Wyszedł mi negatywny i już pogodziłam się, że w tym cyklu się nie udało, ale spóźnia mi się okres, a przed chwilą miałam jakieś dziwne zawroty głowy i zasłabnięcie, które do tej pory mi się nie zdarzały. Dodam, że betę zrobiłam ok godziny 16, po czym w laboratorium zepsuła się 'maszyna i badanie wykonano 4 dni po oddaniu próbki

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka88 wrote:
    Witajcie dziewczyny,

Czy wg Waszej wiedzy, test beta HCG wykonany 10 dni po owulacji (pęknięcie pęcherzyka potwierdzone monitoringiem) będzie wiarygodny? Wyszedł mi negatywny i już pogodziłam się, że w tym cyklu się nie udało, ale spóźnia mi się okres, a przed chwilą miałam jakieś dziwne zawroty głowy i zasłabnięcie, które do tej pory mi się nie zdarzały. Dodam, że betę zrobiłam ok godziny 16, po czym w laboratorium zepsuła się 'maszyna i badanie wykonano 4 dni po oddaniu

ZRÓB TEST badanie jeszcze raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba będę musiała, staram się nie być zbyt nadgorliwa w testowaniu, jeśli nie ma takiej potrzeby,dlatego pytam o radę, może ktoś był w podobnej sytuacji że zepsutą maszyną

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ