X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Zrosty na usg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 6 marca, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny po łyżeczkowaniu po poronieniu miałam po 3 miesiącach kontrolne USG i nie było widać zrostów a teraz byłam rok po łyżeczkowaniu i lekarz zobaczył zrosty czy wcześniej nie były widoczne ? Czy na usg lekarz zobaczy zrosty ? Proszę o odpowiedź

Aneciulka1989
  • anakonda Autorytet

Wysłany: 6 marca, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na usg3d były słabo widoczne bardziej lekarze myśleli że to śluz który się skleja błonę . Dopiero na histeroskopii okazało się że to zrosty miałam usuwane 3 razy przy ostatnim miałam żel przeciwzrostowy

Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
    3 IUI , 5IVF

Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
    17.08 2019 7tc :💔

24.11 2024 transfer + atosiban
    1.12. 82b : 192p
    5:12 547b: > 160p
    9.12 3313b > 160p
    14.12 15122b >125p
    16.12 ❤️
    3.02 prenatalne
    url=https://www.tickerfactory.com]s-preg.png[/url]
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 6 marca, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy zrosty mogą powodować poronienia ? Przy zrostach nie można zajść w ciążę i ją donosić ? A jaki żel miałaś ? Po żelu nie miałaś już zrostów ?

Aneciulka1989
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ