X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zwiększenie szans ma zagnieżdżenie zarodka
Odpowiedz

Zwiększenie szans ma zagnieżdżenie zarodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MonaLisa85 Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2024, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Czekam na @ i powoli przygotowuję się do transferu na cyklu sztucznym. Mrozaczek wybrany, ale zastanawiam się czy mogę coś jeszcze zrobić przed transferem lub tuż po, żeby dodatkowo wspomóc procedurę?

Podzielcie się, proszę, swoją wiedzą i doświadczeniem. Z góry dziękuję!

• Woczekiwaniu Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2024, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdź na wątek miesięczny IVF GRUDZIEŃ. Na pierwszej stronie znajdziesz przepis na koktajl z buraka i arbuza na receptywność endometrium, do tego joga na implantację z YouTube i ciepłe stopy. 🙂 Powodzenia

elaela10 lubi tę wiadomość

Starania od 2019
    On 35: nieprawidłowy kariotyp męski translokacja 14/21, oligozospermia

Ona 32: MTHFR 1286A>C, PAI-1 4G/5G hetero, AMH:2.96
    ❌Komórki NK z krwi 21.3%❌KIR AA

I IVF 12/2023 Reprofit Czechy
    🥚10 pobranych, 7 dojrzałych, 6 zapłodnionych, ❄️1 zdrowy
    I FET 17/06/2024, BetaHCG: 8dpt- 13.80, 10dpt-8.10 😞

II IVF 10/2024 Invimed Gdynia
    🥚16 pobranych, 12 dojrzałych, 8 zapłodnionych, ❄️❄️❄️ PGT-SR (❄️niski stopień mozaicyzmu chromosomu 2, ❄️trisomia 21, ❄️wynik nieinformatywny- 13.12 rebiopsja, zdrowy zarodek 🥹
    II FET 28/01/2025 BetaHCG: 8dpt-97.40, 10dpt-174, 13dpt-163 😥 14dpt-115 😥
  • MonaLisa85 Przyjaciółka

Wysłany: 15 grudnia 2024, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woczekiwaniu wrote:
    Wejdź na wątek miesięczny IVF GRUDZIEŃ. Na pierwszej stronie znajdziesz przepis na koktajl z buraka i arbuza na receptywność endometrium, do tego joga na implantację z YouTube i ciepłe stopy. 🙂 Powodzenia
    Zapomniałam o tym wątku - dziękuję za przypomnienie!
    Zapamiętałam jedynie, że ,,ciepłe stopy to ciepła macica" 😁

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ