X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Zwiększenie szans ma zagnieżdżenie zarodka
Odpowiedz

Zwiększenie szans ma zagnieżdżenie zarodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MonaLisa85 Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Czekam na @ i powoli przygotowuję się do transferu na cyklu sztucznym. Mrozaczek wybrany, ale zastanawiam się czy mogę coś jeszcze zrobić przed transferem lub tuż po, żeby dodatkowo wspomóc procedurę?

Podzielcie się, proszę, swoją wiedzą i doświadczeniem. Z góry dziękuję!

• Woczekiwaniu Autorytet

Wysłany: 15 grudnia, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdź na wątek miesięczny IVF GRUDZIEŃ. Na pierwszej stronie znajdziesz przepis na koktajl z buraka i arbuza na receptywność endometrium, do tego joga na implantację z YouTube i ciepłe stopy. 🙂 Powodzenia

elaela10 lubi tę wiadomość

On 34: nieprawidłowy kariotyp męski translokacja 14/21, oligozospermia

Ona 31: MTHFR 1286A>C, PAI-1 4G/5G hetero, AMH:2.96
    ❌Komórki NK z krwi 21.3%❌KIR AA

I IVF 12/2023 Reprofit Czechy
    🥚10 pobranych, 7 dojrzałych, 6 zapłodnionych, ❄️1 zdrowy

17/06/2024 Transfer
    BetaHCG: 8dpt- 13.80, 10dpt-8,10 😞

II IVF 10/2024 Invimed Gdynia
    🥚16 pobranych, 12 dojrzałych, 8 zapłodnionych, ❄️❄️❄️ PGT-SR (❄️niski stopień mozaicyzmu chromosomu 2, ❄️trisomia 21, ❄️wynik nieinformatywny- 13.12 rebiopsja, czekamy na wynik) 😞
  • MonaLisa85 Koleżanka

Wysłany: 15 grudnia, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woczekiwaniu wrote:
    Wejdź na wątek miesięczny IVF GRUDZIEŃ. Na pierwszej stronie znajdziesz przepis na koktajl z buraka i arbuza na receptywność endometrium, do tego joga na implantację z YouTube i ciepłe stopy. 🙂 Powodzenia
    Zapomniałam o tym wątku - dziękuję za przypomnienie!
    Zapamiętałam jedynie, że ,,ciepłe stopy to ciepła macica" 😁

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ