X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów CO TO ZA ŚLUZ??nie rozumiem!!!!
Odpowiedz

CO TO ZA ŚLUZ??nie rozumiem!!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • angelmaja Debiutantka

Wysłany: 30 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Jestem początkującą w analizie i obserwacji własnego ciala :)
    24 stycznia rozpoczął mi się okres...
    Temperatura cały czas spada...
    W środę koniec okresu i suchość.
    Dziś zauważyłam bardzo rozciągliwy i kremowo-biały śluz...
    Ale tak rozciągliwy że aż "sam wisi" jak jestem w toalecie...
    co to oznacza?
    coś nie pasuje? czy to owulacja?
    Moje cykle srednio trwają ok 35 dni...

• Unlike Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co ten straszny tytuł? Czytam jedno zdanie tytułu i już mam nieprzyjemną myśl: "oho jakaś rozhisteryzowana".
    Biały i rozciągliwy jest przed owulką, pod wpływem estrogenów. Potem przejdzie w białko kurzego jaja.

weronika86 lubi tę wiadomość

48f411ed51.png
  • angelmaja Debiutantka

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem że jest ptzed.. ale dopiero co skończyłam okres i już taki śluz...? nie powinno być troche sucho.. od razu śluz?
    Nie jestem rozhisteryzowana :) chciałam tylko być zauważona :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelmaja wrote:
    wiem że jest ptzed.. ale dopiero co skończyłam okres i już taki śluz...? nie powinno być troche sucho.. od razu śluz?
    Nie jestem rozhisteryzowana :) chciałam tylko być zauważona :)
    nie widac twojego wykresu...w ktorym dniu cyklu jeste? ja mam taki wlasnie do dwoch dni po miesiaczce i ok 2 dni przed sama miesiaczka...tak jak napisala unlike- dzieje sie to za sprawka estrogenow :)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ