X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę pomóżcie!!
Odpowiedz

proszę pomóżcie!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *Sylwia wrote:
    Dziewczyny zerknijcie proszę na mój wykres. Nie potrafię zinterpretować kiedy była owulacja. Brakuje kilka temp ale po prostu jestem tak zmęczona ostatnio i zestresowana że nie wstałam w weekend na pomiar. Jestem 10 miesięcy po porodzie. Cykle wyglądają totalnie inaczej niż przed ciążą a mam regularne od 5 miesięcy - temp mierzę od 2 cykli dopiero. W ogóle nigdy takich temp wysokich nie miałam tylko w cyklu ciążowym. Szyjka durnieje bo od 2 dni jest średnio wysoki lub wysoko a teoretycznie powinna być nisko . Śluz też dziwnie bo był suchy i myślałam że to druga faza a wczoraj wieczorem był kremowy.... Naprawdę nie wiem co myśleć. Oby teraz to nie była ciąża bo nie jestem gotowa na kolejne dziecko a poza tym miałam ostatnio zabieg i dostałam znieczulenie którego w ciąży nie wolni i leki......
    Aha i jeszcze jedno pytanie. Czy to możliwe żeby szyjka była cały czas otwarta?

Proszę pomóżcie
    wstaw swoj wykres

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok już jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo halo czy ktos podpowie jak interpretowac wykres?

• iwmar Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2015, 01:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostepnij wykres dla wszystkich

• ewelia Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia moje ovu-->bieżący wykres-->pod wykresem udostępnij wykres-->wykres na tablicy-->dla wszystkich i zatwierdź

ex2b2n0az5d0t4z9.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym jest wątek o interpretacji wykresu

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ