X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pytanie odnośnie mierzenia temperatury
Odpowiedz

Pytanie odnośnie mierzenia temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:50

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 13:50

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Mircia Nowa

Wysłany: 22 lipca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Wraz z mezem rozpoczelismy starania o dzidziusia, niestety wczesniej nie wiedzialam o istnieniu ovufriend, dlatego tez dopiero od 5 dni zaznaczam tempke (o 7 rano). Jestem w 20 dc. Mam spadek tempki wyglada to tak:
    16dc - 36,8 st
    17dc - 36,2 st
    18 dc - 36,2 st
    19 dc - 36,2 st
    20dc - 36,4st
    Od paru dni czuje sie mega zmeczona i mam bardzo wrazliwe sutki, ale poza tym czuje sie normalnie.
    O co moze chodzic? Czy w ogole doszlo do owulacji jesli mam zanizona temp? Dodam ze moj cykl trwa 28 dni
    Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 13:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha to jest mój drugi miesiąc z ovufriend, a pierwszy, gdy mierze temp w ustach codziennie o 6:30. Problem mam taki, że w nocy wstaje do dzieci i praktycznie non stop śpię z otwartą buzią. Moja temp waha się 35,8-36,1. Kupiłam nowy termometr i dalej tak samo. Już sama nie wiem co o tym myśleć

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 13 września 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za przedmówcą, a jeszcze dodam że termometr musi być dokładniejszy (2 miejsca po przecinku).

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • Ksiula89 Debiutantka

Wysłany: 28 października 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co w sytuacji gdy do tej pory zawsze mierzyłam temperaturę o 6.00 rano. Niestety trzy razy w tygodniu muszę wstać o 4.00. Jaka jest wtedy wiarygodność? Jak rozwiązać ten problem? W końcu to inna godzina. Jakieś pomysły, wskazówki?

262c7b46fd95df5821e196c82785d605.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ