X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pytanie techniczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anna27 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak zmienic date nowego cyklu? Powinien byc 10 listopada, a ja przez pomyłkę zrobilam 14 listopad. Wrocilam do mierzenia temperatury po ponad dwoch latach.
    Dziękuję za pomoc

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli to Twój jedyny cykl to wejdz w ustawienia,mój profil,cykle i tam bedzie wymuś date nowego cyklu i zmień na 10.11 ale utracisz to co wpisalaś do tej pory w tym cyklu,wiec bedziesz musiala uzupełnić.

• anna27 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probowalam tak zrobic, ale wyskakuje mi wiadomosc, ze nowy cykl moge wymusic jedynie w zakresie biezacego cyklu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ