Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pytanie techniczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anna27 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak zmienic date nowego cyklu? Powinien byc 10 listopada, a ja przez pomyłkę zrobilam 14 listopad. Wrocilam do mierzenia temperatury po ponad dwoch latach.
    Dziękuję za pomoc

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli to Twój jedyny cykl to wejdz w ustawienia,mój profil,cykle i tam bedzie wymuś date nowego cyklu i zmień na 10.11 ale utracisz to co wpisalaś do tej pory w tym cyklu,wiec bedziesz musiala uzupełnić.

• anna27 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probowalam tak zrobic, ale wyskakuje mi wiadomosc, ze nowy cykl moge wymusic jedynie w zakresie biezacego cyklu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ