X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skok temperatury a owulacja tydzień później?
Odpowiedz

Skok temperatury a owulacja tydzień później?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martakam Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mam małą zagwostkę. Od 3 miesięcy mierzę regularnie temperaturę, a w tym cyklu wprowadziłam też testy owulacyjne. Skok temperatury wyszedł mi teraz baaardzo szybko, bo w 10 dniu cyklu, a razem z nim wodnisty śluz. Natomiast tydzień później pozytywny test owu i dużo śluzy o konsystencji biała jaja, plus ból jajnika i lekko zabarwiony na brązowo śluz przez chwilę. A skoku temp brak.
    Zgłupiałam totalnie... Chyba jednak bardziej powinnam zaufać testowi co?

👩🏼 36 🧔🏻‍♂️ 36
    👦🏼 01.2020 (6 cs)
    👦🏼 08.2021 (2 cs)

Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2019, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciężka sprawa, testy też bywają omylne. Trzeba dłużej poobserwować organizm, to będzie wiadomo czy ufać śluzowi :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ