X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoka temperatura i ból sutków
Odpowiedz

Wysoka temperatura i ból sutków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2018, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka mam problem ponieważ od paru dni bolą mnie nie całe piersi tylko sutki i do tego dziś mierzylam temperature w pochwie i wynosiła 38.4 ostatnia miesiączkę miałam 14.11.18 owulacja obliczajac przypadła na 27.11 a razem z partnerem kochalismy się 17-18.11 czy jest możliwość że doszło do zapłodnienia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 22:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie słaba, ale jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dnia 6.12 zrobiłam test beta hcg i wyszło 1.20 więc nie wiem co myśleć

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ