Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoka temperatura podczas @
Odpowiedz

Wysoka temperatura podczas @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Od dwóch miesięcy staram się o dziecko, w poprzednim miesiącu cykl zakończony @ temperatura podczas miesiączki była nieco podwyższona ale nie więcej niż 37 stopni. Dziś mija pierwszy dzień nowego cyklu gdzie od zaś @ temperatura sięga mi aż 37,8 stopni. (nie jestem przeziębiona ani nie mam żadnej infekcji). Poza tym czuję się o wiele gorzej niż przy poprzednich cyklach. Mam klucie w podbrzuszu aż czasem mi słabo. Strasznie boli kręgosłup i sutki. Nie biorę żadnych leków oprócz kwasu foliowego i oleju z wiesiołka. Sporadycznie magnez. Czy któraś z Was tak miała? Dodam w fazie lutealnej max temperatura to 37.2.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na zakończenie @ powinna spaść, raz tak miałam ale nie wiem czy to się zdarza często.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć jestem tu nowa, i też zastanawia mnie wysoka temepratura w czasie okresu. powinna chyba spaść przez miesiączką, prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katrinn i tak wysokie masz te temperatury 37,2...a 37,8 to u mnie już stan podgorączkowy :) może jednak jesteś w ciążī?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ