Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoka temperatura podczas @
Odpowiedz

Wysoka temperatura podczas @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Od dwóch miesięcy staram się o dziecko, w poprzednim miesiącu cykl zakończony @ temperatura podczas miesiączki była nieco podwyższona ale nie więcej niż 37 stopni. Dziś mija pierwszy dzień nowego cyklu gdzie od zaś @ temperatura sięga mi aż 37,8 stopni. (nie jestem przeziębiona ani nie mam żadnej infekcji). Poza tym czuję się o wiele gorzej niż przy poprzednich cyklach. Mam klucie w podbrzuszu aż czasem mi słabo. Strasznie boli kręgosłup i sutki. Nie biorę żadnych leków oprócz kwasu foliowego i oleju z wiesiołka. Sporadycznie magnez. Czy któraś z Was tak miała? Dodam w fazie lutealnej max temperatura to 37.2.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na zakończenie @ powinna spaść, raz tak miałam ale nie wiem czy to się zdarza często.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć jestem tu nowa, i też zastanawia mnie wysoka temepratura w czasie okresu. powinna chyba spaść przez miesiączką, prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katrinn i tak wysokie masz te temperatury 37,2...a 37,8 to u mnie już stan podgorączkowy :) może jednak jesteś w ciążī?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ