Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Zmienny śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bettylou93 Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim! Jestem nowa na forum i mam problem z odczytem swojego śluzu...zaczęłam mierzyć temperaturę w środku cyklu, ale tylko informacyjnie, staram się raczej odczytywać inne sygnały świadczące o owulacji. Może się wydawać, że będzie to głupie pytanie i pewnie jest ich pelno na forum, ale jednak je zadam. Od wczoraj z pochwy wyciągam "galaretki", ogólnie na zewnątrz jest trochę wilgotno. Raz sprawdzając wyciągamgalaretki, a innym razem jest tam taki lekko białawy śluz, raczej nie jest bardzo lepki. Nie wiem, czy miałam owulację, bo w niektóre miesiące miałam falę powodziową w majtkach i to u mnie zapewne znaczyło szczyt płodności i owulację, a im bardziej człowiek się zastanawia, tym się bardziej gubi. Cykle u mnie trwają 29-31 dni. Ostatnia miesiączka była 5 kwietnia. To moje pierwsze staranie...:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ