Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Zmienny śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bettylou93 Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim! Jestem nowa na forum i mam problem z odczytem swojego śluzu...zaczęłam mierzyć temperaturę w środku cyklu, ale tylko informacyjnie, staram się raczej odczytywać inne sygnały świadczące o owulacji. Może się wydawać, że będzie to głupie pytanie i pewnie jest ich pelno na forum, ale jednak je zadam. Od wczoraj z pochwy wyciągam "galaretki", ogólnie na zewnątrz jest trochę wilgotno. Raz sprawdzając wyciągamgalaretki, a innym razem jest tam taki lekko białawy śluz, raczej nie jest bardzo lepki. Nie wiem, czy miałam owulację, bo w niektóre miesiące miałam falę powodziową w majtkach i to u mnie zapewne znaczyło szczyt płodności i owulację, a im bardziej człowiek się zastanawia, tym się bardziej gubi. Cykle u mnie trwają 29-31 dni. Ostatnia miesiączka była 5 kwietnia. To moje pierwsze staranie...:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ