5 tydz + 5dni brak zarodka
-
Hej, dziś byłam na pierwszej wizycie u ginekologa. Na usg widoczny pęcherzyk ciążowy lecz bez zarodka. Lekarz zlecił betę hcg. Powiedział żeby się nie martwić, lecz ja boję się, że zarodek już powinien być.
Jestem w 5tyg i 5 dni według ostatniej miesiączki.Agnieszka9120 lubi tę wiadomość
-
Może być jeszcze za wcześnie, żeby było coś widać!
Najlepiej zrobić betę hcg i później po dwóch dniach kolejny razu i znowu po dwóch dniach jeszcze raz. Jeśli będzie wzrastać to znaczy, że jest ok. W internecie są kalkulatory wzrostu bety.
Ale ogólnie to głowa do góry i nie trzeba martwić się na zapas:)gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleksandra19 wrote:Hej, dziś byłam na pierwszej wizycie u ginekologa. Na usg widoczny pęcherzyk ciążowy lecz bez zarodka. Lekarz zlecił betę hcg. Powiedział żeby się nie martwić, lecz ja boję się, że zarodek już powinien być.
Jestem w 5tyg i 5 dni według ostatniej miesiączki.
Ja też byłam wczoraj na pierwszej wizycie u gin. Widać tylko sam pęcherzyk a zawiązki płodu nie widać jeszcze. Ciąża jest bardzo młoda bo owulacja była 23dc. Ja Od miesiączki jestem w 7 tyg i 0dni w ciąży. Bhcg mam prawidłową mam brac dhupaston 2x1 i nie dzwigać więcej niż 5kg. -
Witam, jestem w ciąży Według okresu to 9 tydzień, beta hcg mam na poziomie ponad 30 tys a zarodka dalej nie widać... Lekarze mówią, że trzeba czekać...
Dzisiaj byłam u lekarza, lekarz niestety nic nie umie powiedzieć, byłam także u innego na konsultacji, który mówi, że wygląda na to, że wszystko jest w porządku... Ale bardzo się martwię... Czy któraś z Was miała kiedyś taką sytuację? Bo się pogubiłam, i nie wiem co mam o tym myśleć... -