6 tc a pecherzyk ciazowy za maly bo 4mm...
-
Wg OM jestem w 6tc,pecherzyk ciazowy ma 4 mm,wczoraj trafilam na ginekologie z powodu biegunki i wymiotow,lekarz zbadal i powiedzial ze jak na 6 tc to pecherzyk jest za maly,i albo ciaza jest mlodsza albo rozwija sie nieprawidlowo.o ciazy dowiedzialam sie w 4tc,beta byla na poziomie 95,77,dzos poszla krew na bete,zalamalam sie,ze ten pecherzyk taki maly,biore od dwoch tyg luteine 100 mg 2x dziennie,noe bylo zadnuch plamien ani mocnych boli brzucha,z ciazowych objawow tylko parcie na pecherz,najbardziej w nocy,sennosc w dzien,piersi staly sie wieksze,obrzekniete,troche mniejbolesne niz tydzien temu,jakoe wy mialyscie pecherzyki w.ciazy,koedy bylowidac zarodek???
Tizzi lubi tę wiadomość
-
A kiedy idziesz na kolejną wizytę żeby sprawdzić ile urósł pecherzyk? A wiesz dokładnie kiedy była owulka? Może była później?
Polubilo mi się przypadkowo
U mnie w 5t+3d czyli w 6 tygodniu pecherzyk 8mmWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 18:27
Lea
-
Wlasnie leze w szpitalu,dzis lekarz badal,w piątek mam isc na wizyte do lekarza bo l4 sie konczy,dzis robili bete ale nie dostalam jesz ze wynikow.nie wiem kiedy byla owul.OM mialam 9marca,cykle ok 29-31 dni,owulacji nie pilnowalam,ale ostatnie przytulanie bylo 21 marzec,powiedzialam o tym lekarzowi,bo partner nie mieszka na stale w kraju,a lekarz powiedział ze byc moze plemniki przezyly pare dni i owulacja byla pozniej.
-
Wyszłam dzis ze szpitala.wczorajsza beta wyszła na poziomie 835,dzis bylo usg,pęcherzyk byl,na wypisie napisane 6,2 mm i 5 tc.według usg oczywiście,bo wg ostatniej miesiaczki 6.kontrol w piątek,do tego czasu chyba oszaleje,lekarz powiedział ze aby wszystko bylo ok to do piątku powinien urosnąć.
-
Jezuuuu, jak ja nie lubię takiego straszenia na początku.
Pamiętam jak na poczatku w pierwszej ciąży lekarka mnie nastraszyła ze pecherzyk za mały, ze powinien juz być zarodek i inne rzeczy. A dwa tygodnie pozniej juz u mojej lekarki widziałam bijace serduszko.lipa lubi tę wiadomość
-
Olka86 wrote:Wyszłam dzis ze szpitala.wczorajsza beta wyszła na poziomie 835,dzis bylo usg,pęcherzyk byl,na wypisie napisane 6,2 mm i 5 tc.według usg oczywiście,bo wg ostatniej miesiaczki 6.kontrol w piątek,do tego czasu chyba oszaleje,lekarz powiedział ze aby wszystko bylo ok to do piątku powinien urosnąć.
Brzmi dobrze, może miałaś późniejszą owulację? Ja miałam najczęściej owulację w 18-19 dc dopiero
-
Ja miałam 6 tydz i 1 dzień pęcherzyk 4,3mm i dziś ma 7 miesięcy ;p
-