X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Acer w ciąży
Odpowiedz

Acer w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laura93 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane.
    Już nie raz pisałam na różne tematy. Dwa poronienia za mną a teraz "wyłapana" mega wczesna ciąża. Dzisiaj byłam u ginekologa bo pojawiło się brudzenie i od razu panika. Dostałam duphaston 3x1 i Acard 1x1. Pytanie czy któraś z Was brała może Acard w ciąży ? Wyczytałam, że poprawia ukrwienie i w jakiś sposób pomaga.
    Całuje Was :*

PS dopiero zauważyłam, że słownik zmienił mi tytuł tematu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 16:54

24.09.17 ❤[*]
    15.11.17❤[*]
    1.06.18 ❤[*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie bralam ale sporo dziewczyn bierze/ brało
    Glowa do gory i powodzonka.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ