X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Beta hcg - normy
Odpowiedz

Beta hcg - normy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monika Sz Znajoma

Wysłany: 4 lutego, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam pytanie odnośnie przyrostu bety, czy jest prawidłowy. Ostatni wynik w porównaniu do innych trochę mnie martwi, że może być zły przyrost... Niestety już raz poroniłam i bardzo się tym zamartwiam. Obecnie jestem w 6 tygodniu ciazy. Wyniki bety:
    20.01 - 245.45
    22.01 - 627,28
    24.01 - 1543,02
    28.01 - 6816,11
    30.01 - 14530,89
    04.02 - 37399,15 ten ostatni wynik trochę mnie martwi, bo wydaje się być niski przyrost, co myślicie ?

• Menina Autorytet

Wysłany: 4 lutego, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak na taką wysokość bety, przyrost jest bardzo ok. Beta zwalnia już powyżej 1000, tym bardziej przy kilkudziesięciu tysiącach. Teraz już tylko USG jest miarodajne, ale jeśli chodzi o sam przyrost bety, to możesz być spokojna.

Monika Sz lubi tę wiadomość

10.2020 6tc 💔
    F. ur. wrzesień 2021 ❤️
    11.2022 10 tc 💔
    A. ur. październik 2023 ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ