X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ból zębów na zmianę pogody.
Odpowiedz

Ból zębów na zmianę pogody.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam ostatnio w Polsce u dentysty i porobiłam wszystkie zęby a teraz jak pogoda się nagle zmienia,to mnie te zęby bolą.Ma któraś też tak? Zastanawiam się,czy mi zle zrobili te zęby,czy w ciąży organizm jest osłabiony i moje zęby reagują tak na pogode.Poszła bym do tego dentysty ale niestety jestem już poza granicami kraju i narazie jakos wytrzymuje,bo nie bolą mnie aż tak mocno,tylko ćmią.Normalnie mnie te zęby nie bolą tylko przy zmianie pogody.wrrr

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • Ma1ta Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam tak nie będąc w ciąży i nieraz przy zmianie pomieszczeń w których były różne temperatury, pomogła mi pasta sensodyne zielona.

klz9rl68ev7azsow.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ