Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ból zębów na zmianę pogody.
Odpowiedz

Ból zębów na zmianę pogody.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam ostatnio w Polsce u dentysty i porobiłam wszystkie zęby a teraz jak pogoda się nagle zmienia,to mnie te zęby bolą.Ma któraś też tak? Zastanawiam się,czy mi zle zrobili te zęby,czy w ciąży organizm jest osłabiony i moje zęby reagują tak na pogode.Poszła bym do tego dentysty ale niestety jestem już poza granicami kraju i narazie jakos wytrzymuje,bo nie bolą mnie aż tak mocno,tylko ćmią.Normalnie mnie te zęby nie bolą tylko przy zmianie pogody.wrrr

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • Ma1ta Przyjaciółka

Wysłany: 15 listopada 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam tak nie będąc w ciąży i nieraz przy zmianie pomieszczeń w których były różne temperatury, pomogła mi pasta sensodyne zielona.

klz9rl68ev7azsow.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ