brązowe plamienie
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny, wczoraj zrobilam test w 12 dpo, wyszedl poztywyny, dzis zrobilam 2 jest jasna kreska. Natomiast od wczoraj mam lekko brązowe plamienie, jutro wypada mi dzień @, teraz przeszło ale boje sie ze małpa idzie, co myślici, oprócz tego nic mnie nie boli, tylko jajnik kluje.
-
ja plamienia miałam do 3 miesiąca ciąży. Lekarka mówiła że to całkiem normalnie bo wszystko w środku rośnie, rozciąga się, ginekolog na usg to potwierdził że nic złego się nie dzieje. Póki nie ma żywej krwi ani bóli myślę że nie powinnaś się martwić, tym bardziej brązowe plamienia w terminie spodziewanej @ to nic złego, powtórz test za kilka dni Powodzenia !
polkosia lubi tę wiadomość
-
Na tym etapie możesz tak naprawde tylko brać luteine albo duphaston i po prostu czekać.. Jeśli możesz to idź do lekarza (nie rób tak wcześnie usg..) im wcześniej weźmiesz progesteron tym lepiej.
Ale plamienia obserwuj bo nie musi ale może oznaczać, że coś jest nie tak.
Trzymam kciuki i życzę powodzenia! Oszczędzaj się, wypoczywaj i myśl tylko pozytywnie.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nawet w 4 miesiącu miałam plamienia, najczęściej w dniu spodziewanej @, oczywiście gdyby nie ciąża Kłucie pewnie będziesz odczuwać jeszcze przez kilka dobrych tygodni. A o progesteron zapytaj ginekologa, bo dużo dziewczyn bierze profilaktycznie, ale może zleci najpierw badanie krwi i nie będziesz musiała. Rośnijcie zdrowo!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
mam pytanie dotyczace objawow ciązy @spoznila sie o dziesięc dni a mialam regularnie teraz przy ostatnich dniach mam bóle w dole brzucha jestem zmeczona oslabiona i śpiąca piersi dosc sporo urosly ale nie bolą czy to może być ciaża nie wykonywalaam testu pomocy prosze o odpowiedziwona
-