X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po boreliozie
Odpowiedz

Ciąża po boreliozie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anaa174 Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2023, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 😌 czy są tu dziewczyny po przebytej boreliozie?

U mnie dwa lata temu kleszcz, abx około 10 dni po ugryzieniu, brany łącznie przez 2 mce w 2 turach. W teorii nie mam aktywnej boreliozy, nie mam objawów, przeciwciała spadły po leczeniu choć nadal są pozytywne.

Jak wyglądają wasze doświadczenia z ciążą po boreliozie? Czy miałyście jakieś dodatkowe zalecenia?

Mamusie, czy przebyta borelioza była przeciwwskazaniem do porodu naturalnego lub karmienia piersią? I najważniejsze, czy Wasze dzieciaczki są wolne od tego dziadostwa?

• Marrud88 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2023, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na fb jest grupa bolerioza I ciąża. Polecam!
    https://www.facebook.com/groups/768112993395223/?ref=share

anaa174 lubi tę wiadomość

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ