Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Ciąża po boreliozie
Odpowiedz

Ciąża po boreliozie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anaa174 Koleżanka

Wysłany: 27 lipca 2023, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 😌 czy są tu dziewczyny po przebytej boreliozie?

U mnie dwa lata temu kleszcz, abx około 10 dni po ugryzieniu, brany łącznie przez 2 mce w 2 turach. W teorii nie mam aktywnej boreliozy, nie mam objawów, przeciwciała spadły po leczeniu choć nadal są pozytywne.

Jak wyglądają wasze doświadczenia z ciążą po boreliozie? Czy miałyście jakieś dodatkowe zalecenia?

Mamusie, czy przebyta borelioza była przeciwwskazaniem do porodu naturalnego lub karmienia piersią? I najważniejsze, czy Wasze dzieciaczki są wolne od tego dziadostwa?

• Marrud88 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2023, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na fb jest grupa bolerioza I ciąża. Polecam!
    https://www.facebook.com/groups/768112993395223/?ref=share

anaa174 lubi tę wiadomość

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ