Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Co pomaga na łuszczycę skóry głowy
Odpowiedz

Co pomaga na łuszczycę skóry głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Danala Znajoma

Wysłany: 16 maja 2025, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co pomoże na luszczycę na głowie? Co dało u Was najlepsze efekty?

• marcellinna Znajoma

Wysłany: 16 maja 2025, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ciązy? to lepiej dermatologa zapytac, nic na własną rękę
    A jak z tym - https://hairly.pl/sklep/kat/peruki-syntetyczne/peruki-damskie-dla-starszych-pan/ ?
    Po jakim czasie to konieczność?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2025, 13:19

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2025, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emulsja psorisel, po pierwszym nałożeniu na noc mam spokój przynajmniej na pół roku. Nic innego mi nie pomagało
    28637d47cbb5f.jpg

• Danala Znajoma

Wysłany: 19 maja 2025, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I rano go zmywasz?

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2025, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak , tylko kilka razy szamponem, żeby dobrze go zmyć , naprawdę łuska bardzo ładnie schodzi , nie czuć tego „ kasku” na głowie i nie swędzi
    Polecam też na co dzień szampon Psorisel, też jest super:
    https://www.drogeriaolmed.pl/produkt/psorisel-szampon-do-pielegnacji-skory-glowy-u-osob-z-objawami-luszczycy-200ml,132588.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2025, 10:44

• Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 12 czerwca 2025, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasochłonne, ale myślę, że bezpieczne w ciąży - olejowanie skóry głowy. Ja użyłam spożywczego oleju kokosowego. Zmywa się odżywka emolientową. Spokój na jakiś tydzień po takiej kuracji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ