X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Co pomaga na łuszczycę skóry głowy
Odpowiedz

Co pomaga na łuszczycę skóry głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Danala Debiutantka

Wysłany: 16 maja, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co pomoże na luszczycę na głowie? Co dało u Was najlepsze efekty?

• marcellinna Znajoma

Wysłany: 16 maja, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ciązy? to lepiej dermatologa zapytac, nic na własną rękę
    A jak z tym - https://hairly.pl/sklep/kat/peruki-syntetyczne/peruki-damskie-dla-starszych-pan/ ?
    Po jakim czasie to konieczność?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca, 13:19

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 19 maja, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emulsja psorisel, po pierwszym nałożeniu na noc mam spokój przynajmniej na pół roku. Nic innego mi nie pomagało
    28637d47cbb5f.jpg

• Danala Debiutantka

Wysłany: 19 maja, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I rano go zmywasz?

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 19 maja, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak , tylko kilka razy szamponem, żeby dobrze go zmyć , naprawdę łuska bardzo ładnie schodzi , nie czuć tego „ kasku” na głowie i nie swędzi
    Polecam też na co dzień szampon Psorisel, też jest super:
    https://www.drogeriaolmed.pl/produkt/psorisel-szampon-do-pielegnacji-skory-glowy-u-osob-z-objawami-luszczycy-200ml,132588.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja, 10:44

• Wiesiołek Koleżanka

Wysłany: 12 czerwca, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasochłonne, ale myślę, że bezpieczne w ciąży - olejowanie skóry głowy. Ja użyłam spożywczego oleju kokosowego. Zmywa się odżywka emolientową. Spokój na jakiś tydzień po takiej kuracji.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ