Conceive Plus żel
-
Cześć dziewczyny, to mój 13cs , niedlugo dni płodne, mam nadzieje że w tym cyklu będzie owu. Dla zwiekszenia swoich szans chciałabym odkupic conceive , myslę że na początek dwa aplikatory wystarczą, jesli ktoraś ma do odsprzedania to proszę o komenty. No i również chętnie przeczytam po jakim czasie Wam się udało spełnić marzenie dodam że czekamy z mężem na nasz pierwszy cud czyli na ciążę
-
Witajcie każdy tylko pisze o żelu A któraś z Was miała tabletki z firmy Conceive Plus? Ja zaczęłam stosować tabletki od 1stycznia.Z moim okresem wygląda tak że zawsze mam kilka dni przed określoną datą od 3do 4dni przed terminem.Dziś patrzę do mojego kalendarzyka i jestem w szoku ponieważ powinnam mieć już okres i mi się spóźnia. Objawy wskazują ciążę ale dla pewności jeszcze poczekam tydzień i wtedy wykonam test i zobaczymy co wyjdzie pozdrawiam i polecam też te tabletki + żel
-
a ja starałam się o dziecko 5 cykli ( wiem,że to nie dużo) i nie wiem,czy to przypadek czy rzeczywiście conective pomógł,ale zaszłam właśnie w tym cyklu w którym pierwszy raz go użyliśmy ,dodam jeszcze,że w tamtym szczęśliwym cyklu był tylko jeden stosunek,dwa dni przed owulacją,właśnie z tym żelem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 15:30
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
nick nieaktualnyJa też mogę polecić ten żel. U mnie zawsze był problem z suchością, a przy częstym serduszkowaniu około owulacyjnym były obtarcia i inne nieprzyjemności. W cyklu w którym go używałam od razu zaszłam, a do tego uniknęłam niemiłych konsekwencji suchości
-