SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy nosicie buty na obcasie?
Odpowiedz

Czy nosicie buty na obcasie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gwzd Koleżanka

Wysłany: 14 czerwca 2022, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, Czy nosicie buty na obcasie ? Ja mam taki problem ze nie mogę nosic butów na obcasie , bo stopa mi leci do przodu i wtedy przód stopy mnie ciśnie a tyl jest obtarty. Czy to jest kwestia buta ? Czy można kupic jakiejs wkładki żeby to skorygować ?

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2022, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam podobny problem z jedną parą butów. Był to problem ze złym wyprofilowaniem buta. Pomogła mi połówkowa wkładka. Kupiłam w Rossmanie. Jeśli jednak problem powtarza się w różnych butach to może warto zbadać stopy. Są miejsca gdzie robią profilaktyczne badania i wskazują jakich wkładek używać;)

A jesli nie, to polecam po prostu noszenie butów sportowych na co dzień... Osobiście bardzo lubię na przykład trampki białe converse:
    https://www.butomaniak.pl/pol_m_Damskie_Obuwie_Trampki-332.html

Noszę je zarówno do spódnic jak i do spodni.
    pol_il_Trampki-CONVERSE-ONE-STAR-BASELINE-121645-19395.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2022, 09:11

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ