X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy nosicie buty na obcasie?
Odpowiedz

Czy nosicie buty na obcasie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gwzd Koleżanka

Wysłany: 14 czerwca 2022, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, Czy nosicie buty na obcasie ? Ja mam taki problem ze nie mogę nosic butów na obcasie , bo stopa mi leci do przodu i wtedy przód stopy mnie ciśnie a tyl jest obtarty. Czy to jest kwestia buta ? Czy można kupic jakiejs wkładki żeby to skorygować ?

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2022, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam podobny problem z jedną parą butów. Był to problem ze złym wyprofilowaniem buta. Pomogła mi połówkowa wkładka. Kupiłam w Rossmanie. Jeśli jednak problem powtarza się w różnych butach to może warto zbadać stopy. Są miejsca gdzie robią profilaktyczne badania i wskazują jakich wkładek używać;)

A jesli nie, to polecam po prostu noszenie butów sportowych na co dzień... Osobiście bardzo lubię na przykład trampki białe converse:
    https://www.butomaniak.pl/pol_m_Damskie_Obuwie_Trampki-332.html

Noszę je zarówno do spódnic jak i do spodni.
    pol_il_Trampki-CONVERSE-ONE-STAR-BASELINE-121645-19395.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2022, 09:11

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ