X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to ZUM?
Odpowiedz

Czy to ZUM?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ralejka Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzis odebrałam wyniki ogolne moczu synka (pół roku) i ma bialko w moczu 100 ml/dl, leukocyty i erytrocyty obecne. Z osadu moczu leukocyty 400, bakterie 600, nabłonki i erytrocyty poniżej progu. Czy to wskazuje na silną infekcję? Dziecko pogodne, ma apetyt, nic nie wskazywało na takie coś. Jedynie na pieluszce zauważyłam od paru dni pojawiający się sluz, stąd badanie moczu. W poniedziałek idziemy pędem do lekarza, ale nie wiem jak przetrwam jutro... :(

Cudzie trwaj! 🥰

⏸️ 14.11.2023
    Beta 15.11.2023 - 512
    Beta 17.11.2023 - 1224 🔥
    👶 30.11.2023 - 8 mm okruszka 6+5
    👶 10.01.2024 - prenatalne, niskie ryzyka
    👶 06.03.2024 - połówkowe, 398 g zdrowego chłopca 🩵
    👶 lipiec 2024 r. wyczekiwany synek 🩵

👩🏻 32
    ✅️ wszystko ok
    🧔🏻 34
    ✅️ morfologia 0% ➡️ 4%
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ