X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to ZUM?
Odpowiedz

Czy to ZUM?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ralejka Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzis odebrałam wyniki ogolne moczu synka (pół roku) i ma bialko w moczu 100 ml/dl, leukocyty i erytrocyty obecne. Z osadu moczu leukocyty 400, bakterie 600, nabłonki i erytrocyty poniżej progu. Czy to wskazuje na silną infekcję? Dziecko pogodne, ma apetyt, nic nie wskazywało na takie coś. Jedynie na pieluszce zauważyłam od paru dni pojawiający się sluz, stąd badanie moczu. W poniedziałek idziemy pędem do lekarza, ale nie wiem jak przetrwam jutro... :(

Cudzie trwaj! 🥰

⏸️ 14.11.2023
    Beta 15.11.2023 - 512
    Beta 17.11.2023 - 1224 🔥
    👶 30.11.2023 - 8 mm okruszka 6+5
    👶 10.01.2024 - prenatalne, niskie ryzyka
    👶 06.03.2024 - połówkowe, 398 g zdrowego chłopca 🩵
    👶 lipiec 2024 r. wyczekiwany synek 🩵

👩🏻 32
    ✅️ wszystko ok
    🧔🏻 34
    ✅️ morfologia 0% ➡️ 4%
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ