Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czy to ZUM?
Odpowiedz

Czy to ZUM?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ralejka Ekspertka

Wysłany: 18 stycznia 2025, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzis odebrałam wyniki ogolne moczu synka (pół roku) i ma bialko w moczu 100 ml/dl, leukocyty i erytrocyty obecne. Z osadu moczu leukocyty 400, bakterie 600, nabłonki i erytrocyty poniżej progu. Czy to wskazuje na silną infekcję? Dziecko pogodne, ma apetyt, nic nie wskazywało na takie coś. Jedynie na pieluszce zauważyłam od paru dni pojawiający się sluz, stąd badanie moczu. W poniedziałek idziemy pędem do lekarza, ale nie wiem jak przetrwam jutro... :(

👶 07.2024 synek 🩵

Starania o rodzeństwo od 01.2026

👩🏻 33
    🧔🏻 35
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ