X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dobry lekarz w Bydgoszczy. Pomocy.
Odpowiedz

Dobry lekarz w Bydgoszczy. Pomocy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Emiliada Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Proszę o pomoc, kogo mogłabyście mi polecić do prowadzenia ciąży w Bydgoszczy?? Niestety nie mam rozeznania, a zależy mi na dobrym i miłym lekarzu.
    Poproszę o kontakt (NFZ jak i prywatni).

Z góry dziękuję Wam za pomoc :)

f2w3s65gudn84bn0.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr sarnowska, bardzo dobry ginekolog położnik prywatnie Przyjmuje na seminaryjnej 8/6. Wiem ze kiedyś też na NFZ przyjmowała na wilczaku w tej nowej przychodni.

relgio4pk3pt9z4w.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdecydowanie polecam dr Mikołajczyka. Na NFZ chodzę do niego do Polikliniki przy Szpitalu Wojskowym. Z tego co wiem to pracuje na oddziale położniczym w MSWiA. Jestem jego pacjentką od lat i prowadzenie ciąży bardzo mi się podoba. Ma bardzo zdrowe podejście do ciąży i ciężarnej. Wizyta min co 4 tygodnie, na każdej wizycie usg, nawet dostałam skierowanie do poradni genetycznej na badania prenatalne (mimo że nie było podstaw, dr uważa że każda kobieta powinna mieć wykonane takie badanie). Nigdy nie było problemu by mąż był przy usg, wręcz przeciwnie sam dr dopytywał czy jest ze mną "właściciel" i czy chce wejść zobaczyć malucha.

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ