SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dobry lekarz w Bydgoszczy. Pomocy.
Odpowiedz

Dobry lekarz w Bydgoszczy. Pomocy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Emiliada Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Proszę o pomoc, kogo mogłabyście mi polecić do prowadzenia ciąży w Bydgoszczy?? Niestety nie mam rozeznania, a zależy mi na dobrym i miłym lekarzu.
    Poproszę o kontakt (NFZ jak i prywatni).

Z góry dziękuję Wam za pomoc :)

f2w3s65gudn84bn0.png
  • kambel Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr sarnowska, bardzo dobry ginekolog położnik prywatnie Przyjmuje na seminaryjnej 8/6. Wiem ze kiedyś też na NFZ przyjmowała na wilczaku w tej nowej przychodni.

relgio4pk3pt9z4w.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdecydowanie polecam dr Mikołajczyka. Na NFZ chodzę do niego do Polikliniki przy Szpitalu Wojskowym. Z tego co wiem to pracuje na oddziale położniczym w MSWiA. Jestem jego pacjentką od lat i prowadzenie ciąży bardzo mi się podoba. Ma bardzo zdrowe podejście do ciąży i ciężarnej. Wizyta min co 4 tygodnie, na każdej wizycie usg, nawet dostałam skierowanie do poradni genetycznej na badania prenatalne (mimo że nie było podstaw, dr uważa że każda kobieta powinna mieć wykonane takie badanie). Nigdy nie było problemu by mąż był przy usg, wręcz przeciwnie sam dr dopytywał czy jest ze mną "właściciel" i czy chce wejść zobaczyć malucha.

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ