Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne dziewczyny jakie miałyście pierwsze objawy ciąży ?:)
Odpowiedz

dziewczyny jakie miałyście pierwsze objawy ciąży ?:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co czułyście? Jakieś charakterystyczne objawy :) ? Wiem, że każy jest inny ale pytam z ciekawości :))

• celine89 Przyjaciółka

Wysłany: 12 marca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo bolący biust i ... ochota na makrelę :D właśnie przez te 2 rzeczy zrobiłam test

8599dqk3hnnly0qz.png
  • zasmucona Znajoma

Wysłany: 13 marca 2015, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bardzo bolały piersi i krzyż, również miałam wyostrzony węch

f2w3skjo5q1u5oj6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 19:34

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okropny ból piersi (mogłam zapomnieć o spaniu na brzuchu ;)), senność, ból prawego jajnika, trądzik ;)

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ