X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne dziewczyny jakie miałyście pierwsze objawy ciąży ?:)
Odpowiedz

dziewczyny jakie miałyście pierwsze objawy ciąży ?:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co czułyście? Jakieś charakterystyczne objawy :) ? Wiem, że każy jest inny ale pytam z ciekawości :))

• celine89 Przyjaciółka

Wysłany: 12 marca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo bolący biust i ... ochota na makrelę :D właśnie przez te 2 rzeczy zrobiłam test

8599dqk3hnnly0qz.png
  • zasmucona Znajoma

Wysłany: 13 marca 2015, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bardzo bolały piersi i krzyż, również miałam wyostrzony węch

f2w3skjo5q1u5oj6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 19:34

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okropny ból piersi (mogłam zapomnieć o spaniu na brzuchu ;)), senność, ból prawego jajnika, trądzik ;)

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ