X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Dziwne wyniki badań laboratoryjnych
Odpowiedz

Dziwne wyniki badań laboratoryjnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poziomka84 Nowa

Wysłany: 12 listopada 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was spotkała się z czymś takim przy okazji robienia badań laboratoryjnych. Otóż lekarz zlecił mi dodatkowe badania na białko s i białko c, a w wynikach badań widnieje informacja - brak materiału lub niejednoznaczna identyfikacja... jeśli brak materiału to nasuwa mi się pytanie czy został dostarczony do badania, a jeśli niejednoznaczna identyfikacja to co?
    Jeśli któraś z was spotkała się z czymś takim dajcie znać, bo zastanawiam się czy mam jeszcze raz wykonywać badanie, czy zapytać w punkcie pobrań czy na pewno krew została pobrana na to badanie czy o co jeszcze może chodzić...?

• Nadira Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przychodzi mi tylko na myśl że w labolatorium pobrali Ci krew do niewłaściwej próbki stąd brak materiału. Zadzwoń do labu tam Ci wyjaśnią wszystko. Jeśli to ich błąd to powinni pobrać krew na ich koszt.

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ