X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne E.coli w szyjce macicy
Odpowiedz

E.coli w szyjce macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alinda Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 23 tyg ciąży , w połowie grudnia zrobiłam badanie moczu i wychodziły ciągle pasma śluzu , męczyłam o nie lekarkę więc pobrała mi wymaz z kanału szyjki żeby zobaczyć czy śluz nie jest z pochwy zaniosłam go w sylwestra i okazało się że obfite e coli w kanale szyjki.Dostalam teraz w weekend fluomizin ,ale martwię się 😔 takto bym nie wiedziała nigdy o tym gdyby nie ten wymaz.Lekarka mówi żeby zobaczyć znów mocz czy wyjdą te pasma jak odczekam te dwa dni po skończeniu kuracji ale zastanawiam się czy jeśli jest w szyjce to może też jest w moczu i to też powinnam leczyć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia, 17:56

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ