Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne endometrioza IVst + invitro
Odpowiedz

endometrioza IVst + invitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agulas Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Mamy :) nie mogę odnaleźć podobnego tematu, więc założyłam nowy wątek. Przepraszam jeśli powtarzam. Czy któraś z Was przy endometriozie IV stopnia podeszła do in vitro, które okazało się udane? Na chwilę obecną jestem po laparo 29 kwietnia i przyjmuję leki anty. W czerwcu mamy mieć 1 in vitro. Za którym razem Wam się udało, ile wychodowałyście komórek, ile powstało zarodków?:) Oczywiście życzę Wam zdrowych maluchów :)

mrth666 lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłoby fajnie wiedzieć jeszcze ile zarodków wybrałyście za 1 razem i czy były to ciąże bliźniacze :)

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • mrth666 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam endo IV st i pierwsze ivf za sobą. Niestety wyhodowałam tylko jeden zarodek który się nadawał lecz bardzo złej jakości. Był transfer lecz z nieciekawym skutkiem :( jak inne mają w czasie pierwszej procedury 2-4 transfery ja miałam tylko jeden :( szykuje się do kolejnej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:12

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ