X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne endometrioza IVst + invitro
Odpowiedz

endometrioza IVst + invitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agulas Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Mamy :) nie mogę odnaleźć podobnego tematu, więc założyłam nowy wątek. Przepraszam jeśli powtarzam. Czy któraś z Was przy endometriozie IV stopnia podeszła do in vitro, które okazało się udane? Na chwilę obecną jestem po laparo 29 kwietnia i przyjmuję leki anty. W czerwcu mamy mieć 1 in vitro. Za którym razem Wam się udało, ile wychodowałyście komórek, ile powstało zarodków?:) Oczywiście życzę Wam zdrowych maluchów :)

mrth666 lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłoby fajnie wiedzieć jeszcze ile zarodków wybrałyście za 1 razem i czy były to ciąże bliźniacze :)

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • mrth666 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam endo IV st i pierwsze ivf za sobą. Niestety wyhodowałam tylko jeden zarodek który się nadawał lecz bardzo złej jakości. Był transfer lecz z nieciekawym skutkiem :( jak inne mają w czasie pierwszej procedury 2-4 transfery ja miałam tylko jeden :( szykuje się do kolejnej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:12

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ