X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne endometrioza IVst + invitro
Odpowiedz

endometrioza IVst + invitro

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agulas Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Mamy :) nie mogę odnaleźć podobnego tematu, więc założyłam nowy wątek. Przepraszam jeśli powtarzam. Czy któraś z Was przy endometriozie IV stopnia podeszła do in vitro, które okazało się udane? Na chwilę obecną jestem po laparo 29 kwietnia i przyjmuję leki anty. W czerwcu mamy mieć 1 in vitro. Za którym razem Wam się udało, ile wychodowałyście komórek, ile powstało zarodków?:) Oczywiście życzę Wam zdrowych maluchów :)

mrth666 lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • agulas Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłoby fajnie wiedzieć jeszcze ile zarodków wybrałyście za 1 razem i czy były to ciąże bliźniacze :)

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • mrth666 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam endo IV st i pierwsze ivf za sobą. Niestety wyhodowałam tylko jeden zarodek który się nadawał lecz bardzo złej jakości. Był transfer lecz z nieciekawym skutkiem :( jak inne mają w czasie pierwszej procedury 2-4 transfery ja miałam tylko jeden :( szykuje się do kolejnej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:12

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ