Grudniowe Mamusie 2016 :)
-
Czesc nowe Mamusie!
To jak bedzie? Zamkniemy rok 2016 slicznymi bobasami?
Ja przedwczoraj cień cienia na tescie, dzisiaj juz dwie ladne kreseczki! Jestem dobrej mysli, mimo ze po drodze bywalo roznie licze ze znow usmiechnie sie do mnie....maleństwo
Jestem mamą ośmiomiesięczniaka, jezeli liczymy anioleczki, to dwa patrzą na nas z nieba
Zapraszam grudnióweczki! -
nick nieaktualnyCześć milky way .
Co prawda jestem grudniową mamusią ale 2015. Pamiętam jak rok temu się dowiedziałam o moim maluszku a teraz mam go przy sobie. Strasznie szybko ten czas leci.
Czy mogę Tobie jak i osobom, które dołączą towarzyszyć przez ten piękny czas ? Może będę mogła coś podpowiedzieć i doradzićArleta lubi tę wiadomość
-
Witaj Milky Way, ja też jestem po bladziutkiej kresce w poniedziałek. We wtorek i czwartek zrobiłam betę hcg aby zobaczyć przyrosty. Wyniki kolejno to 57 i 168. Wygląda na to, że dołączam do grudniowych mamusiek;)
milky way, Arleta lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,ja też się witam,jestem po przejściach,jestem mamą 2 aniołków i jednego 7-letniego urwisa,ale teraz musi się udać,szczególnieże taki fajny miesiąc na poród nam sie trafił!mi belly wyznaczył na 9.12;)
milky way, s1985 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a wiecie że są jeszcze jedne grudniówki na forum?Tylko zaczynają się od "Najlepszy prezent na święta-grudniówki 2016"
-
Milkyway dawaj od razu znać jak będzie wynik betki.trzymam kciukasy..
ja we wtorek miałam 15,w czwartek 80,ale do terminu miesiączki 4 dni,więc myślę że będzie dobrze,byleby przejść przez najtrudniejszy dla mnie Itrymestr;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nanuś wrote:Cześć! Dzisiaj byłam na becie. Własnie odebrałam wyniki: 2110,0 wychodzi ze to gdzies 5 tydz. W piątek ide do lekarza a w środe powtarzam badanie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lula.91 wrote:Witajcie!
Mam do sprzedania dwa opakowania Duphastonu 30 zł + koszt przesyłki. Data ważności 2019.
Lutówka 20162004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ten wątek będzie do usunięcia kiedy tylko moderator zauważy, że są dwa wątki o tej samej tematyce. Zapraszam do "Najlepsze prezenty świąteczne- Grudniówki 2016", ten wątek został założony bo założycielka nie zauważyła, że już jest Grudniowy wątek
-