X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ile trwały wasze starania o ciążę?
Odpowiedz

Ile trwały wasze starania o ciążę?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Julia20 Debiutantka

Wysłany: 5 września 2023, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam 21, chcemy zacząć z partnerem starania o dzisiusia. Jestem ciekawa ile trwały u was starania ?

• Mimisia Autorytet

Wysłany: 5 września 2023, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas udało się za drugim razem🙈 Sami byliśmy w szoku, że tak szybko😀

• Izulek21 Autorytet

Wysłany: 7 września 2023, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 6 miesięcy

• Odiodi Ekspertka

Wysłany: 7 września 2023, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 miesiące, ale tak naprawdę to liczę że 2, bo 1 miesiąc starań ja czekałam do teoretycznej owulacji i tak naprawdę starań było za mało 🤣 później już wrzuciłam na luz i też kochaliśmy się po prostu co ok 2 dni

preg.png
  • Spuromix Autorytet

Wysłany: 8 września 2023, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę dobijać ani dołować ale u nas lekko nie było po 9 latach się udało naturalnie.

age.png
  • abbigal Autorytet

Wysłany: 8 września 2023, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pierwsze dziecko naturalnie ale po 6 latach, z drugim wpadka w najmniej spodziewanym momencie🙈

age.png

age.png
  • Vilka Autorytet

Wysłany: 9 września 2023, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9 miesięcy

👰🤵 2017
    👶🩷 08.2023
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11 2,25cm
    Wizyta 21.12 6,74cm
    Prenatalne 23.12 6,9cm🩷 girl 164ud/min
    07.01 wizyta 9,79cm🩷
    04.02 wizyta 295g🩷
    17.02 połówkowe
    04.03 wizyta
    23.04 prenatalne III trym.
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ