X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ●●●Jakieś Mamy w Finlandii?●●●
Odpowiedz

●●●Jakieś Mamy w Finlandii?●●●

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MikanKulta Przyjaciółka

Wysłany: 8 września 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się, czy uda się znaleźć grupkę (albo chociaż jedną) Mam mieszkających w Finlandii i borykajacych się z ich standardami dotyczącymi zajścia i samej ciąży.
    Prosze, ujawnijcie się, bo już straciłam nadzieję, że ktoś mnie tu zrozumie ;D

Jeśli powielam wątek, proszę mnie naprowadzić linkiem, bo u mnie wyszukiwarka forum nie działa. Z góry dziękuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 15:09

3jgx3e3k5csktsth.png
  • MikanKulta Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio, nikogo? :)

3jgx3e3k5csktsth.png
  • NikaKoscielny Nowa

Wysłany: 17 grudnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja mieszkam w Finlandii :) Jeśli zaglądasz na forum odezwij się:)
    Pozdrawiam

NikaKoscielny
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Czy jest tutaj ktoś jeszcze ? Ja w Finlandii mieszkam od roku, przyjechałam razem z mężem, który ma tu pracę. Jest z nami nasza roczna córeczka, a niebawem pojawi się kolejna :)
    Odezwijcie się jeśli to przeczytacie, wciąż mam nadzieję na to, że spotkam tu kogoś na miłe pogaduszki :)

NikaKoscielny lubi tę wiadomość

• NikaKoscielny Nowa

Wysłany: 19 stycznia 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Bernadetta:) witaj w wątku,

NikaKoscielny
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj NikaKoscielny :)
    Prawdę mówiąc jestem bardzo miło zaskoczona, bo nie liczyłam na tak szybki odzew :)
    Opowiadaj, w której części Finlandii mieszkasz ? Pracujesz , uczysz się tutaj ? A może przyjechałaś tu tak jak ja po to by rodzina była w komplecie ? :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ