Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Leki na stymulację
Odpowiedz

Leki na stymulację

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anuska205 Znajoma

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nowy Gonal 300 jednostek oraz 8 zastrzyków Neoparin 600 jednostek ,ktoś chętny ??

[email protected]
  • Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia 2020, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Podepnę się pod Twój temat, jestem chętna, ale interesują mnie leki -> Pregnyl, Menopur, Clostilbegyt, Dopegyt, Bromergon, Dostinex, Aromek (Letrozol). Ktoś coś?

darjo991 lubi tę wiadomość

• Blastka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2020, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam całe opakowanie dostinex ważny do 7/2020

Karolina36 lubi tę wiadomość

• Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 9 czerwca 2020, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam zaproszenie ;)

• Bogusia Bogusia Koleżanka

Wysłany: 10 czerwca 2020, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos ma do sprzedania Bromergon?

Aniołeczek 7 tydz [*] 18.08.2017
    8p3os65gn0in465r.png
    mhsvzbmhns0y9x3z.png
    19.02.2019 [*]
  • Karolina36 Koleżanka

Wysłany: 10 czerwca 2020, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Bogusia Bogusia napisz do mnie wiadomość prywatną, coś się znajdzie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ