X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :)

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a robiłaś betę po poronieniu? NIe chcę cię martwić, ale czasem po poronieniu beta może się utrzymać nawet przez parę tygodni.

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak u mnie do 0 spadła wtedy

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to niesamowite że jest już wątek Listopadówek :D To sprawia że czuję się w zaawansowanej ciąży :p
    Życzę Wam kochane zdrowia i dużo radości!!!!

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przyszłe mamusie! :D
    Gratuluję wszystkim przyszłym mamusią! :) Ja mam termin zaplanowany właśnie na listopada i w końcu doczekałam się Mojej fasolki! <3 z mężem dosyć długo staraliśmy się o dziecko gdy tylko robiłam testy wychodziły ujemne to teraz! :/ w ostatnich tyg. robiłam 2 testy różnych firm i nie rozumiem czemu wychodzą negatywne.Mam jak w większości przypadków objawy,byłam u gina tylko potwierdził że to wczesna ciąża ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ