X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mam problem!
Odpowiedz

Mam problem!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! mam pytanie do wszystkich 27 lipca do 29 miałam miesiączkę ja róznie mam ile dni 3 lub 4 mam nie reguralne w 7,8,10 sierpnia z mężem staramy się o dziecko i współzyliśmy wtych dniach i doszło do wytrysku 3 razy to mialam dni płodne czy mogę zajść?

• rewelka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie dwie możliwości, zajdziesz w ciążę albo nie :)

Est, arien, Ginger84, mikado lubią tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pytanie to na poważnie?
    skoro był seks w dni płodne to logiczne, że możesz zajść

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • zuzina Znajoma

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teścik zrobić polecam:)

• Sajgonara Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka27 wrote:
    Witam! mam pytanie do wszystkich 27 lipca do 29 miałam miesiączkę ja róznie mam ile dni 3 lub 4 mam nie reguralne w 7,8,10 sierpnia z mężem staramy się o dziecko i współzyliśmy wtych dniach i doszło do wytrysku 3 razy to mialam dni płodne czy mogę zajść?
    PADŁAM!!!!

rewelka lubi tę wiadomość

1usapx9ipf1hd7n0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ