X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mam problem!
Odpowiedz

Mam problem!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! mam pytanie do wszystkich 27 lipca do 29 miałam miesiączkę ja róznie mam ile dni 3 lub 4 mam nie reguralne w 7,8,10 sierpnia z mężem staramy się o dziecko i współzyliśmy wtych dniach i doszło do wytrysku 3 razy to mialam dni płodne czy mogę zajść?

• rewelka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie dwie możliwości, zajdziesz w ciążę albo nie :)

Est, arien, Ginger84, mikado lubią tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pytanie to na poważnie?
    skoro był seks w dni płodne to logiczne, że możesz zajść

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • zuzina Znajoma

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teścik zrobić polecam:)

• Sajgonara Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka27 wrote:
    Witam! mam pytanie do wszystkich 27 lipca do 29 miałam miesiączkę ja róznie mam ile dni 3 lub 4 mam nie reguralne w 7,8,10 sierpnia z mężem staramy się o dziecko i współzyliśmy wtych dniach i doszło do wytrysku 3 razy to mialam dni płodne czy mogę zajść?
    PADŁAM!!!!

rewelka lubi tę wiadomość

1usapx9ipf1hd7n0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ