X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mam problem!
Odpowiedz

Mam problem!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! mam pytanie do wszystkich 27 lipca do 29 miałam miesiączkę ja róznie mam ile dni 3 lub 4 mam nie reguralne w 7,8,10 sierpnia z mężem staramy się o dziecko i współzyliśmy wtych dniach i doszło do wytrysku 3 razy to mialam dni płodne czy mogę zajść?

• rewelka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie dwie możliwości, zajdziesz w ciążę albo nie :)

Est, arien, Ginger84, mikado lubią tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pytanie to na poważnie?
    skoro był seks w dni płodne to logiczne, że możesz zajść

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • zuzina Znajoma

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teścik zrobić polecam:)

• Sajgonara Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka27 wrote:
    Witam! mam pytanie do wszystkich 27 lipca do 29 miałam miesiączkę ja róznie mam ile dni 3 lub 4 mam nie reguralne w 7,8,10 sierpnia z mężem staramy się o dziecko i współzyliśmy wtych dniach i doszło do wytrysku 3 razy to mialam dni płodne czy mogę zajść?
    PADŁAM!!!!

rewelka lubi tę wiadomość

1usapx9ipf1hd7n0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ