Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie bliźniąt po ivf
Odpowiedz

Mamusie bliźniąt po ivf

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KaśkaKwa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy możecie podać kiedy testowałyście najwcześniej po transferze w ciąży bliźniaczej.
    Ilu dniowe zarodki były podawane i jeśli pamiętacie jakie wartości bety wam wychodziły ;-)

cd7c541a76.png
    35 lat / 9 lat starań / 3xIUI /
    3xICSI/1x(*)6tc
    ET-09.10 / 9dpt-II 10dpt-198,99 13dpt-1046,69 15dpt-3295,10 22 dpt - 2xz 2,4mm 35dpt-<3 <3 - PARKA !
  • KarenMillen Autorytet

Wysłany: 29 maja 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaśkaKwa wrote:
    Czy możecie podać kiedy testowałyście najwcześniej po transferze w ciąży bliźniaczej.
    Ilu dniowe zarodki były podawane i jeśli pamiętacie jakie wartości bety wam wychodziły ;-)
    Pierwszy test zrobiłam w 5dpt ale w 6dpt dopiero pokazała się druga kreska. Miałam podane dwie blastocysty 2AA. Betę zrobiłam w 8dpt i wynik to 50, więc zupełnie nie bliźniaczy;)

3cxdo4w.png
    <3 <3
  • mięsko Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podane dwie blastki 3.1.2 i 5.1.2 beta robiona zgodnie z zaleceniami kliniki w 3 dpt wynik 1,9 mIU/ml 6 dpt 42,7, 10 dpt 276,1 i 12 dpt 629,9 ;)

KarenMillen lubi tę wiadomość

0d1yhqvkpktlvzyd.png
    starania od 02.2015
    2 IUI 10.2016 i 08.2017
    20.10.2017 1ds do IVF
    30.10.2017 pick up 04.11.2017 ET 2 blastki z nami :)
    3dpt bHCg 1,9, 6dpt 42,7 10dpt 276,1
    20dpt dwa pęcherzyki
    27dpt dwa migające bombelki <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ