Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie bliźniąt po ivf
Odpowiedz

Mamusie bliźniąt po ivf

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KaśkaKwa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy możecie podać kiedy testowałyście najwcześniej po transferze w ciąży bliźniaczej.
    Ilu dniowe zarodki były podawane i jeśli pamiętacie jakie wartości bety wam wychodziły ;-)

cd7c541a76.png
    35 lat / 9 lat starań / 3xIUI /
    3xICSI/1x(*)6tc
    ET-09.10 / 9dpt-II 10dpt-198,99 13dpt-1046,69 15dpt-3295,10 22 dpt - 2xz 2,4mm 35dpt-<3 <3 - PARKA !
  • KarenMillen Autorytet

Wysłany: 29 maja 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaśkaKwa wrote:
    Czy możecie podać kiedy testowałyście najwcześniej po transferze w ciąży bliźniaczej.
    Ilu dniowe zarodki były podawane i jeśli pamiętacie jakie wartości bety wam wychodziły ;-)
    Pierwszy test zrobiłam w 5dpt ale w 6dpt dopiero pokazała się druga kreska. Miałam podane dwie blastocysty 2AA. Betę zrobiłam w 8dpt i wynik to 50, więc zupełnie nie bliźniaczy;)

3cxdo4w.png
    <3 <3
  • mięsko Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podane dwie blastki 3.1.2 i 5.1.2 beta robiona zgodnie z zaleceniami kliniki w 3 dpt wynik 1,9 mIU/ml 6 dpt 42,7, 10 dpt 276,1 i 12 dpt 629,9 ;)

KarenMillen lubi tę wiadomość

0d1yhqvkpktlvzyd.png
    starania od 02.2015
    2 IUI 10.2016 i 08.2017
    20.10.2017 1ds do IVF
    30.10.2017 pick up 04.11.2017 ET 2 blastki z nami :)
    3dpt bHCg 1,9, 6dpt 42,7 10dpt 276,1
    20dpt dwa pęcherzyki
    27dpt dwa migające bombelki <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ