X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne mamuśki lub ciężarówki z Rzeszowa -poznajmy się - razem będzie nam raźniej
Odpowiedz

mamuśki lub ciężarówki z Rzeszowa -poznajmy się - razem będzie nam raźniej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuski lub ciezarowki. Jestem sylwia i mam 29 lat i 13 pazdzirnika 2014 roku urodzilam synka Nikodema. Zalozylam ten post dlatego ze moze ktoras mama czuje sie samotna tak jak ja i nie ma psiapsiolki z ktora moglaby sie spotkac i poplotkowac a takze pospacerowac wspolnie z maluchami- bedzie mi milo jak chociaz jedna sie znajdzie chetna. Mieszkam w Rzeszowie poniewaz wyszlam tutaj za maz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:09

doti77 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ