X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne mamuśki lub ciężarówki z Rzeszowa -poznajmy się - razem będzie nam raźniej
Odpowiedz

mamuśki lub ciężarówki z Rzeszowa -poznajmy się - razem będzie nam raźniej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuski lub ciezarowki. Jestem sylwia i mam 29 lat i 13 pazdzirnika 2014 roku urodzilam synka Nikodema. Zalozylam ten post dlatego ze moze ktoras mama czuje sie samotna tak jak ja i nie ma psiapsiolki z ktora moglaby sie spotkac i poplotkowac a takze pospacerowac wspolnie z maluchami- bedzie mi milo jak chociaz jedna sie znajdzie chetna. Mieszkam w Rzeszowie poniewaz wyszlam tutaj za maz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:09

doti77 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ