X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne mamuśki lub ciężarówki z Rzeszowa -poznajmy się - razem będzie nam raźniej
Odpowiedz

mamuśki lub ciężarówki z Rzeszowa -poznajmy się - razem będzie nam raźniej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuski lub ciezarowki. Jestem sylwia i mam 29 lat i 13 pazdzirnika 2014 roku urodzilam synka Nikodema. Zalozylam ten post dlatego ze moze ktoras mama czuje sie samotna tak jak ja i nie ma psiapsiolki z ktora moglaby sie spotkac i poplotkowac a takze pospacerowac wspolnie z maluchami- bedzie mi milo jak chociaz jedna sie znajdzie chetna. Mieszkam w Rzeszowie poniewaz wyszlam tutaj za maz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:09

doti77 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ