X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne mamuśki lub ciężarówki z Rzeszowa -poznajmy się - razem będzie nam raźniej
Odpowiedz

mamuśki lub ciężarówki z Rzeszowa -poznajmy się - razem będzie nam raźniej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuski lub ciezarowki. Jestem sylwia i mam 29 lat i 13 pazdzirnika 2014 roku urodzilam synka Nikodema. Zalozylam ten post dlatego ze moze ktoras mama czuje sie samotna tak jak ja i nie ma psiapsiolki z ktora moglaby sie spotkac i poplotkowac a takze pospacerowac wspolnie z maluchami- bedzie mi milo jak chociaz jedna sie znajdzie chetna. Mieszkam w Rzeszowie poniewaz wyszlam tutaj za maz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:09

doti77 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ