X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzenia ciążowe
Odpowiedz

Marzenia ciążowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lani Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2023, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Planuję ostatnią swoją ciążę. Miałby być to tęczowy dzidziuś-jestem na etapie testowania. Z tego powodu chciałabym jak najbardziej "uczcić" tę ciążę. Chciałabym się od was dowiedzieć jakie macie takie swoje wyjątkowe oczekiwanie marzenie które chciałybyście spełnić w swojej ciąży. Np. Sesja zdjęciowa brzuszkowa/noworodkowa, zakup pięknej podusi, najpiękniejsza dla ciebie pościel dla dzidziusia, spróbowanie nowego rodzaju butelki po porodzie. Podajcie proszę swoje dokładne przykłady. Może nie wiem o jakiś nowościach, może warto czegoś spróbować, może jest coś co ułatwi życie. Dziękuję 🩷

• LadyFeniks Nowa

Wysłany: 12 lipca 2023, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam marzenie, żeby bardziej przyłożyć się do kompletowania wyprawki do szpitala i kupić sobie ładne rzeczy. Za pierwszym razem nie poświęciłam temu dużo uwagi i moje koszule i kilka innych rzeczy niebardzo mi się podobały i źle się w nich czułam.
    Chciałabym też wypróbować laktatora muszlowego na obie piersi, zmotywowała mnie do tego dziewczyna z tiktoka, która odciąga nawet podczas spaceru. Za pierwszym razem dużo odciągałam, ale ciężko było o systematyczność, myślę, że teraz laktator, który siedzi sobie w staniku i umożliwia robienie też innych rzeczy bardzo by mi pomógł. Chętnie poczytam o marzeniach innych Mam :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ