Marzenia ciążowe
-
Hej. Planuję ostatnią swoją ciążę. Miałby być to tęczowy dzidziuś-jestem na etapie testowania. Z tego powodu chciałabym jak najbardziej "uczcić" tę ciążę. Chciałabym się od was dowiedzieć jakie macie takie swoje wyjątkowe oczekiwanie marzenie które chciałybyście spełnić w swojej ciąży. Np. Sesja zdjęciowa brzuszkowa/noworodkowa, zakup pięknej podusi, najpiękniejsza dla ciebie pościel dla dzidziusia, spróbowanie nowego rodzaju butelki po porodzie. Podajcie proszę swoje dokładne przykłady. Może nie wiem o jakiś nowościach, może warto czegoś spróbować, może jest coś co ułatwi życie. Dziękuję 🩷
-
Mam marzenie, żeby bardziej przyłożyć się do kompletowania wyprawki do szpitala i kupić sobie ładne rzeczy. Za pierwszym razem nie poświęciłam temu dużo uwagi i moje koszule i kilka innych rzeczy niebardzo mi się podobały i źle się w nich czułam.
Chciałabym też wypróbować laktatora muszlowego na obie piersi, zmotywowała mnie do tego dziewczyna z tiktoka, która odciąga nawet podczas spaceru. Za pierwszym razem dużo odciągałam, ale ciężko było o systematyczność, myślę, że teraz laktator, który siedzi sobie w staniku i umożliwia robienie też innych rzeczy bardzo by mi pomógł. Chętnie poczytam o marzeniach innych Mam -