X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Metale Ciężkie
Odpowiedz

Metale Ciężkie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jarko Nowa

Wysłany: 17 marca, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Chciałabym zapytać czy duży wpływ na nasienie mają metale Ciężkie. Wiem że optymalny poziom w organizmie jest bardzo ważny ale czy w praktyce ktoś robił sobie badania i szedł w tym kierunku. Moje wyniki nasienia są słabe pomimo że od paru lat się leczę ( leki, suple, witaminy) Ostatnio czytałem artykuł na temat metali ciężkich i zainteresowałem się tematem. Niestety żaden z moich specjalistów u których byłem nic na ten temat nie wspomniał. Ja planuję wykonać badanie na metale ale też jestem ciekaw waszej opinii.

• MartaS90 Znajoma

Wysłany: 18 marca, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze słyszę o czymś takim. Możesz podać namiar na stronę gdzie znalazłeś takie informacje?
    Czy to jest związane z tym - https://covertechnologies.com/oferta/budowy-obiektow-gospodarki-sciekowej/ ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca, 19:15

• sofiz Autorytet

Wysłany: 18 marca, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, to nie jest miejsce na to pytanie, to dział ciążowy :)

🔬 hormonalny chaos
    🙋🏻‍♀️ 33, Poznań
    zoloft 150, dopegyt 6x250, acard 150

preg.png
    czekamy na Stasia 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez kiedys coś o tym czytałam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ