X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Metale Ciężkie
Odpowiedz

Metale Ciężkie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jarko Nowa

Wysłany: 17 marca, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Chciałabym zapytać czy duży wpływ na nasienie mają metale Ciężkie. Wiem że optymalny poziom w organizmie jest bardzo ważny ale czy w praktyce ktoś robił sobie badania i szedł w tym kierunku. Moje wyniki nasienia są słabe pomimo że od paru lat się leczę ( leki, suple, witaminy) Ostatnio czytałem artykuł na temat metali ciężkich i zainteresowałem się tematem. Niestety żaden z moich specjalistów u których byłem nic na ten temat nie wspomniał. Ja planuję wykonać badanie na metale ale też jestem ciekaw waszej opinii.

• MartaS90 Znajoma

Wysłany: 18 marca, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze słyszę o czymś takim. Możesz podać namiar na stronę gdzie znalazłeś takie informacje?
    Czy to jest związane z tym - https://covertechnologies.com/oferta/budowy-obiektow-gospodarki-sciekowej/ ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca, 19:15

• sofiz Autorytet

Wysłany: 18 marca, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, to nie jest miejsce na to pytanie, to dział ciążowy :)

🔬 hormonalny chaos
    🙋🏻‍♀️ 33, Poznań

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez kiedys coś o tym czytałam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ